Můj kousek štěstí komerční sdělení

Boty nejen na pláž - náš výběr stylových dámských žabek

Jaké zvolit boty na pláž nebo na léto? Žabky jsou populární variantou dámských pantoflů a díky svému designu se pro léto opravdu hodí. Noha se v nich nepotí a zároveň vám v nich nezůstane písek nebo voda z pláže.

Kdo si žabky oblíbí, nedá na ně dopustit a klidně je vezme třeba i do města k šatům nebo do parku k šortkám. Podívejte se, z čeho vybírat. Představíme vám i další nezbytnosti plážové módy.

Dámské pantofle na doma i na ven

Dámské pantofle mají různé styly, stálicí jsou ale tzv. žabky, neboli flip flops.

Původně sloužily jako boty k vodě, ale momentálně zahlédnete i elegantní kousky na ulicích měst. Některé ženy si žabky oblíbily i pro volný čas na zahradě, perfektně se hodí na pláž i k bazénu.

Pokud vám nevadí upevnění žabky mezi palcem a ukazováčkem na noze, doporučujeme po nich v létě sáhnout. Bohužel některé ženy tento druh boty nesnesou, protože jim proužek mezi palcem a ukazovákem vadí a nejsou schopné si na ně zvyknou.

Populaci tak můžeme dělit na žabky-friendly a žabky-unfriendly.

Kdo nedá na žabky dopustit, prozradí vám pár jejich výhod: Jednoduše je nazujete, jednoduše je sbalíte. Jsou lehoučké a na noze vypadají ladně. Ženy se v nich cítí svobodně. Jsou trochu jak z pohádky o chytré horákyni - cítíte se v nich obutá i neobutá zároveň.

Typy žabek

Žabky mají většinou plochou nízkou podrážku a jednoduchý styl. Pásky mohou být kožené, plastové, ozdobené korálky nebo jinými ozdobami.

Žabky seženete za příznivou cenu, ale pokud si potrpíte na kvalitní materiál, raději investujte o trochu víc při jejich nákupu. Pokud milujete podpatky, můžete sáhnout po žabkách na platformě. V žabkách byste měla vždy chodit pomalu.

Rozhodně neslouží k běhu nebo turistice, proto s nimi také zacházejte. Důrazně se nedoporučuje používat žabky do práce, protože hrozí riziko úrazu.

Pokud vám žabky celkově nesedí, zvolte raději pantofle klasické. I když jsou to také volné boty, přece jen jsou prsty a nárt trochu lépe chráněny.

Jednoznačně nejoblíbenější volnočasová obuv jsou pak tenisky. Nejrůznější typy dámských i pánských bot najdete na internetovém obchodě CCC. Je zde široká nabídka a příznivé ceny. V blogu se pak můžete inspirovat pro vlastní šatník.

Plážová móda

Žabky nebo dámské pantofle patří k plážové módě, proto se pojďme podívat, co dalšího bychom k vodě neměli opomenout. Pokud nakupujete plážovou výbavu průběžně, myslete na to, aby vám jednotlivé kousky ladily.

Barva žabek bude v modelu dohromady s plavkami, šaty, kloboukem, slunečními brýlemi a dalším. Pokud si vozíte i vlastní deštník a lehátko, kalkulujte dopředu.

Na pláž můžete sladit outfity a výbavu celé rodinky a věřte, že pak upoutáte pozornost. Pokud byste si však měli přibalit jen jednu věc - sáhněte po maxi šátku.

Z šátku můžete vytvořit šaty nebo sukni, můžete ho použít jako deku na rozprostření. Pěkným šátkem lze ochránit hlavu, ale i třeba ramena nebo obličej. V případě úžehu vás namočený šátek ochladí.

Používáte boty do vody? Vězte že žabkami je nenahradíte- uplavaly by vám. Pokud se tedy chystáte do vody s náročnějším dnem, vezměte kromě žabek na pláž také gumové koupací boty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden