Můj čas na kafíčko

Bouřliváka změnila k nepoznání

Můj čas na kafíčko

Zatímco ona tvrdě pracuje, aby naplnila domácí kasičku, on peníze utrácí za elixíry mládí.

Hvězda Sestřiček Adéla Gondíková (47) musí mít svatozář  není pochyb o tom, že život s hercem Jiřím Langmajerem (55) není žádný med. Dříve musela čelit jeho alkoholovým excesům, nyní doma přebírá balíky plné léků.

Slavná dvojice se poprvé setkala na natáčení Ordinace, ale tam pověstná jiskra nepřeskočila. To se stalo až při natáčení filmu Doktor od jezera hrochů. Když pak odcházeli z cateringu a řekli si „ahoj“, už z toho obyčejného pozdravu cítili, že se nevidí naposledy. Jejich vzájemné sympatie přerostly ve velkou lásku, kterou před dvěma roky zpečetili svatbou.

Je patrné, že má Adéla extrémní trpělivost, proto bouřliváka nakonec dokázala ukočírovat. Alespoň Langmajer tvrdí, že na jeho proměně má velký podíl Gondíková, která ale své zásluhy skromně popírá a tvrdí, že na manželovu proměnu má vliv hlavně to, že

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden