Můj kousek štěstí

Bouřlivé manželství jim ničila nevěra i dálka

Můj kousek štěstí

Aby její manžel nestrádal, vzdala se své vlastní kapely a založila kvůli němu novou, i když ji to stálo prestiž. Vděku se nedočkala.

Věra Špinarová (†65) netoužila po ničem jiném, než po milující náruči plné upřímnosti. Toho se nedočkala ani od prvního muže Iva Pavlíka, ani od Vítězslava Vávry (†68), který jí navíc ohrozil kariéru.

Malá dáma s neskutečným hlasem, tak by se krátce dala popsat legendární Věra Špinarová. Jenže, jak už tak někdy bývá, velký úspěch na pracovním poli bývá vykoupen smůlou v soukromí. Prožila dvě manželství, která měla do idylky opravdu daleko.

Druhý muž jí dokonce přichystal hodně perné chvilky a trvalo dlouho, než se od něho dokázala odpoutat. Poté prožila ještě jednu lásku, která ovšem rovněž nevydržela.

Není se proto čemu divit, že další pokusy o navázání vztahu s muži už nepřicházely v úvahu. Veškerou svou lásku věnovala hlavně svému jedinému synovi Adamovi (47) a

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden