Můj čas na kafíčko

Bouřlivé tříleté manželství Charlieho Sheena bylo plné násilí, alkoholu a tvrdých drog!

Stala se jeho třetí ženou, ale už dva roky po svatbě jí hrozil s nožem v ruce!

Je to jeden z největších průšvihářů Hollywoodu. Americký herec Charlie Sheen (52) vystřídal spoustu žen a doplatil na to. Jeho bývalá žena Brooke Mueller (40) ale také nemá čisté svědomí!    

Když se narodíte jako syn vysoce ceněného hollywoodského herce, je tu velká šance, že se budete snažit na práci svého otce navázat. Charliemu Sheenovi se to nejdřív opravdu dařilo, tedy vlastně Carlosu Irwinu Estevezovi, jak se ve skutečnosti jmenuje. V 80. a 90. letech si získal uznání i popularitu díky filmům Četa, Wall Street nebo komedii Žhavé výstřely. Později k tomu přidal seriál Dva a půl chlapa. Jeho soukromý život byl ale tak divoký, že to jednou muselo pořádně prasknout. A také že ano - před třemi lety přiznal, že je HIV pozitivní!

Dával jí peníze, aby ho neprozradila!

Střílel na svoji snoubenku!

Postelí Charlieho Sheena prošly za dobu jeho kariéry ne stovky, ale prý tisíce žen. Některým za to dokonce platil. Přitom se stačil třikrát oženit a rozvést, a ještě i zasnoubit. Tou snoubenkou byla kdysi herečka Kelly Preston (55). V roce 1990 už měl Charlie problémy s alkoholem. Vztah skončil, když Kelly v opilosti postřelil. Po letech to vysvětloval tak, že si to snoubenka udělala nešťastnou náhodou sama, když vyndavala pistoli z jeho kalhot - kdo by mu to ale věřil? První manželkou se stala modelka Donna Peele (48), nebylo to ovšem nadlouho. Po čtrnácti měsících následoval rozvod. Charlie se pak „zviditelnil“ v médiích jako svědek v případu hollywoodské organizované prostituce, kdy přiznal, že za služby lehkých dívek utratil až 50 tisíc dolarů.¨Nejdelší dobu pak Charlie strávil po boku své herecké kolegyně Denise Richards (46), vydržel v manželství s ní přes čtyři roky. Měli spolu dvě dcery. Ačkoliv Charliemu nikdy nic špatného neprovedla, ještě po letech Denise v médiích hrubě urážel výrazy, které se nedají publikovat.

Nebezpečný polibek.

Dostal tříměsíční podmínku!

Třetí manželkou proutníka, alkoholika a násilníka se stala realitní agentka Brooke Mueller. Zasnoubili se v roce 2007 a plánovali velkou svatbu, ale nakonec z toho byl jen malý obřad v Las Vegas. Brooke porodila dvojčata - dva kluky - ale vztah začal nabírat hodně rychlý a především dost drsný konec. V roce 2009 na dovolené v lyžařském středisku v coloradském Aspenu došlo mezi nimi k surovému incidentu. Brooke totiž Charliemu řekla, že se chce rozvést a on jí fyzicky napadl. Brooke tvrdila, že na ní manžel vytáhl nůž a křičel na ní: „Měla bys mít strach. Jestli to někomu řekneš, zabiju tě.“ Charlie byl odsouzen k tříměsíční podmínce a musel strávit 30 dnů v protidrogovém a protialkoholickém centru. Brooke sice svá slova později odvolala s tím, že byla rovněž opilá, ale to mu už nepomohlo.

Platil své ženě za mlčení!

O tom, jaký vede dvojice soukromý život, se svět dozvěděl i ze svědectví jedné ženy, kterou si pozvali do ložnice. Ta prohlásila, že Charlie a Brooke si často užívali sex ve třech, ať už s muži nebo se ženami - a vše si zpestřovali litry alkoholu a tvrdými drogami. K braní drog se přiznala později i Brooke, která se po rozvodu šla ze závislosti léčit. Tvrdila ale, že je začala brát právě kvůli životu s Charliem. Ten největší skandál v Charlieho životě přišel před třemi roky. V Hollywoodu se dlouho šuškalo, že jeden ze známých herců je HIV pozitivní - a Charlie se nakonec přiznal. Naštěstí se prokázalo, že nenakazil ani jednu ze svých bývalých manželek, které si nechaly udělat testy. Prý to ale jak Denise, tak Brooke věděly a Charlie jim platil peníze za mlčení. Slavný herec potom šokoval veřejnost ještě oznámenou svatbou s hvězdou pornografických filmů. Opravdu s ní nějaký čas chodil, potom ale plánované manželství odvolal. Bylo to ještě před jeho přiznáním, že je nemocný - a od zmíněné dámy se pak dočkal výčitek, že jí HIV pozitivitu zatajil. Loni začal Charlie přes všechny skandály chodit s bývalou chůvou svých dětí. Nedá si zkrátka pokoj!

O jeho nemoci Denise věděla!

K narozeninám jí poslal dort s granátem!

Nejvíc ze všech odnesli rozpad manželství Charlieho a Brooke jejich synové-dvojčata. jeden čas se o ně dokonce neměl ani kdo starat a tak si je dobrovolně vzala k sobě Charlieho bývalá druhá žena Denise Richards. Dotklo se jí ale, když se jednou vrátili od své matky chlapci potlučení. Drogově závislá Brooke mezitím brutálně válčila s Charliem přes média. Na Twitteru jí bývalý manžel dokonce poslal kruté „přání k narozeninám“, kde byl obrázek dortu se zabořeným ručním granátem!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden