Moje sladké tajemství

Bouřlivý rozvod herečku vyšel na půl miliardy korun

Moje sladké tajemství

Po dvaceti letech oznámili rozchod, který se rozhodně nenesl v přátelském duchu!

Ačkoli půvabnou Victorii Principal (71) zbožňovaly tisíce fanoušků, na muže štěstí neměla. Obě její manželství skončila rozvodem a musela opustit i milence, který měl problémy s drogami.

Slavná seriálová herečka Victoria Principal (71) má velice pozoruhodný životní příběh. Narodila se totiž jako starší ze dvou dcer italskoamerickým manželům, kteří tehdy žili v japonské Fukuoce. Protože její tatínek byl seržantem u letectva, mladá rodina se velice často stěhovala.

Navštěvovala sedmnáct škol

Victoria už v raném dětství poznala Londýn, Floridu, Portoriko, Massachusetts i Georgii. Spolu se svou sestrou tak navštěvovala sedmnáct různých škol. V Anglii ale měla budoucí herečka obrovské štěstí, protože mohla dva roky studovat na prestižní Královské baletní akademii.

Už tehdy se chtěla prosadit ve světě showbyznysu a nebylo nic, co by neudělala pro úspěch. Vždyť už v pouhých pěti letech

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden