Můj čas na kafíčko

Božského Káju Gotta obchází smrt!

Po řidiči a věrné fanynce teď trpí pro změnu jeho zeť! Co se to děje?

Nemá chvíli klid! Několikanásobný zlatý slavík Karel Gott (77) má nervy na dranc! Nejen, že se nedávno musel rozloučit se svým dlouholetým kamarádem a osobním řidičem Oldřichem Havránkem (†78) a nečekaně i s jednou ze svých nejvěrnějších fanynek Milenou Therovou (†65).

Teď se zase udělalo nečekaně zle manželovi jeho dcery Dominiky Gottové (43), hudebníkovi Timovi Tolkiimu (51). A to přímo během jeho evropského turné při cestě za svými fanoušky! Kvůli zablokovaným zádům a neskutečné bolesti musel okamžitě na vyšetření.

Co se to v posledních dnech kolem Mistra děje? Velkolepá luxusní loď na pražské Náplavce přitom už několik týdnů hostí jeho celoživotní výstavu Gott, My Life, kde se teď dokonce uskutečnila pro jeho věrné fanoušky v tamní kavárně jedinečná autogramiáda a zpěvák rozdával jeden podpis za druhým! „Pořídil jsem si na ni i nové fixy,“ vtipkoval božský Kája. Celá akce se ale neobešla bez trapasu, kdy jeho žena Ivana (41) nejen že zpěváka celou dobu hlídala a kontrolovala každou obdivovatelku, ale ještě nechala několik jeho příznivců vyvést! Jak dlouho si to Karel nechá líbit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden