Moje šťastná hvězda

Brad Pitt: Po rozvodu Brad pěkně sešel

Praní špinavého prádla se na něm podepsalo.

Legendární hvězdný pár Brangelina podle všeho zakopal válečnou sekeru. Dokonce se dohodli, že spolu budou podnikat, a hollywoodský fešák BRAD PITT (53) prý zase randí. Tak proč se ztrácí před očima?
Zdá se, že z rozvodové bitky, která se vloni rozhořela mezi někdejším nejobdivovanějším hvězdným párem, to neodnesla jen ANGELINA JOLIE (41). Své mužské rysy ztrácí i jeden z největších krasavců Hollywoodu Brad Pitt. Toho si poprvé veřejnost všimla, když se před dvěma měsíci objevil na udílení Zlatých glóbů. Velký stres, kterým si během rozvodu bezpochyby prošel, na něm byl znát i na losangeleské premiéře filmu Ztracené město Z. Tentokrát vypadal Pitt ještě sešleji než dříve a nikomu neuniklo, že doslova stárne před očima. Co za tím stojí? Spekulovalo se o tom, zda se ke stresu nepřidružila i nějaká nemoc. To ale management herce odmítá, naopak. Pittův váhový úbytek je prý důsledkem toho, že začal zdravěji jíst a více cvičit. Pokud je to pravda a Pitt takto skutečně vypadá díky svému zdravému životnímu stylu, pak by mu měl možná někdo říct, že nic se nemá přehánět. Jako nezdravý měl Brad totiž rozhodně víc sex-appealu.

Brad Pitt s Angelinou Jolie.

Je připraven na novou lásku?
Navenek se totiž situace v Pittově životě skutečně urovnala, takže důvod k bezesným nocím už by mít neměl. S Angeli nou se nakonec dohodli nejen ohledně všech svých šesti dětí, ale také na tom, že spolu budou podnikat. Původně se totiž nedokázali shodnout na osudu jejich luxusního francouzského zámku Miraval s vinicí, na kterém měli dokonce svatbu. Angelina se nemovitosti v hodnotě 60 milionů dolarů chtěla zbavit, Brad o tom však nechtěl ani slyšet. A tak dospěli k oboustranně výhodné dohodě. Láska mezi nimi je sice u konce, ale společný byznys pod osvědčenou značkou Brangelina bude pokračovat. Hollywoodský pár se dohodl, že bohatou půdu u svého zámku využi je nejen k produkci vlastního vína, ale také olivového oleje a možná i dalších bioproduktů. Dařit se herci začalo i ve filmové branži. Jeho filmová společnost Plan B se podílela už na několika úspěšných filmech. Existenčních problémů se proto herec rozhodně obávat nemusí. A údajně se v jeho životě opět objevila i nová láska. Spekulovalo se mezi několika zvučnými jmény jako například JULIA ROBERTS (49) či KATE HUDSON (38). Nyní je horkou kandidátkou na prázdné místo po hercově boku další slavná star – SANDRA BULLOCK (52). 

Bred Pitt

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden