Bramborová omeleta

Suroviny:

4 vejce

2 stroužky česneku

uzenina

kousek špeku

2 větší cibule

sůl, pepř

sladká paprika

olej

vařené brambory

zmrazený hrášek

zbytek tvrdého sýra

Postup:

Na rozehřátém oleji vyškvaříme kostičky špeku a dáme opéct starší vařené kousky brambor. Když jsou ze všech stran opečené dozlatova, přidáme zmrazený hrášek, nahrubo pokrájenou cibuli, česnek a kostičky uzeniny. Asi 5 minut opékáme a mícháme. Pak rozklepneme 4 vejce, která necháme, aby vše spojila v souvislou omeletu. Poházíme nakrájeným tvrdým sýrem, okořeníme podle chuti a pod pokličkou necháme vejce srazit a sýr roztavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden