Moje šťastná hvězda

Brání Bočanová sama sobě ve štěstí?

Jak dlouho ještě vydrží bez chlapa?

Po dvou rozvodech a několika nepovedených vztazích herečka MAHULENA BOČANOVÁ (49) tvrdí, že chlapa k životu nepotřebuje, že jí ke štěstí stačí spokojená dcera. Pod maskou sebejisté samostatné ženy se ale nejspíš skrývá přesný opak. Proč se Mahulena tak trápí?

S chlapem se vydržet nedá, ale bez něj je to ještě horší, říkávají ženy, kterým se nedaří najít toho správného. Mahulena Bočanová jde ještě dál a raději rovnou říká, že chlapa pod svou střechou nechce. Vážný vztah považuje spíš za zbytečnou přítěž než za radost. Tvrdí, že je pro ni důležitější volnost a prostor než jistota vztahu. Podle jejích přátel se ale ve skrytu duše trápí. Natolik si prý zvykla působit suverénně a nezávisle, aby se vyhnula lítostivým řečem okolí o smůle na chlapy, že už ani sama sobě neumí přiznat, že jak ona, tak dcera MARINA (15) by přece jen mužskou přítomnost doma uvítaly.

Sobecká, nebo zoufalá?

Herečka říká, že si uvědomuje, že je možná sobecká, když se chlapovi ve své domácnosti tak moc brání. Z jejích slov ale vyplývá, že se především bojí toho, že by případný vážný vztah s novým mužem narušil její úzký vztah s milovanou dcerou.

„Musím vědět, že tady kdykoli můžu být jen s Máňou,“ vysvětluje svůj hlavní zájem. To, co Mahuleně brání mít o vztah zájem, jsou tedy nejspíš především obavy, jak by na nového partnera reagovala dcera.

Herečka totiž přiznává, že jí samozřejmě dělá moc dobře mít se ke komu přitulit a mít se vedle koho probouzet. Prozrazuje dokonce, že ve svém okolí několik nadějných chlapíků má. „Musím to zaklepat, protože mi to v mém věku přijde s podivem,“ dává najevo, že jí mužský zájem lichotí. Přesto opakuje, že je jí lépe bez chlapa.

Ještě věří v lásku?

Je skoro až smutné, jak křečovitě si Mahulena svou pověst nezávislé sólo matky hlídá a jak své důvody obhajuje. Přitom sama přiznává, že láska ani jí není cizí.

„Samozřejmě že snad jako každá holka toužím po rodině a po lásce,“ říká. „Třeba se stane zázrak a časem potkám někoho, s kým budu chtít být,“ dává případnému novému vztahu přece jen naději. Jedním dechem ale dodává, že teď nic takového nepotřebuje, protože je nejradši s dcerou Máňou. Problém může být v tom, že až Máňa bude starší, bude samozřejmě starší i Mahulena a kdoví, jak to s těmi nadějnými chlapíky pak bude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden