Moje šťastná hvězda

Brání rozvodu za každou cenu

Jeho nový plán všechny šokoval. Felix Slováček (76) přiznal, že jeho manželka Dáda Patrasová (63) má vážný problém s alkoholem. Ten se s ní táhne už dlouhodobě a nedávno kvůli tomu zavinila dokonce i dopravní nehodu.

Patrasová ale o žádné závislosti na alkoholu nemluví, prý jí trpěla dříve, ale úspěšně se z toho dostala. Ale podle Slováčka si to myslí jen ona sama. Proto se rozhodl jednat a má v plánu svou manželku zbavit svéprávnosti.

Podobný postup zvolil i jeho kamarád Jiří Krampol (80), který ho prý svým nápadem inspiroval. Jeho manželka Hanka (57) je teď v léčebně a pod rukama odborníků, kteří se ji snaží ze závislosti dostat. A podle Slováčka se jim to i povede.

Zatím o tom neví

Slováček moc dobře ví, že Patrasová s jeho nápadem nebude souhlasit. Podle něj si myslí, že je v pořádku, ale přitom má obrovský problém, který sama nedokáže zvládat. Důkazem prý mohou být i fotografie, které Patrasová přidává na sociální sítě.

Její nejrůznější barevné koláže prý svědčí o tom, že je Dáda tvořila a přidávala, když byla pod vlivem. Normální dospělá žena by tohle přece jen tak neudělala. Nicméně Felix prý nepotřebuje Dády svolení, aby mohl začít jednat. Všechno už je prý v procesu a Slováček už se dokonce radí s právníky, aby Patrasovou zbavil svéprávnosti, co nejdříve to půjde.Nicméně se proslýchá, že Felix tento krok nechce udělat jen z toho důvodu, aby byla jeho žena v bezpečí. Její svéprávnost by pochopitelně měla vliv i na rozvod, o který se Dáda chystá zažádat.

Proč se nechce rozvádět?

Patrasová se poslední dobou o rozvodu zmiňuje čím dál tím častěji a nemohla se dočkat, až o něj konečně požádá.Zdá se ale, že to se Felixovi nelíbí, proto se snaží vymyslet plán, kterým by celý rozvod zhatil. Hudebník několik let žije s milenkou Lucií Gelemovou (35). Nedávno se mu jeho milenka předvedla ve svatebních šatech a prý naznačovala, že už by se také ráda vdávala.

Prý se svatbou na Slováčka celkem tlačí, ale jemu se do toho nechce. Jistotu prý stále cítí u Dády a nechce na ničem nic měnit. Vypadá to tedy, že s Lucií neplánuje strávit zbytek svého života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden