Moje šťastná hvězda

Brání se přítel manželství?

Zasnoubená je už více než čtyři roky, veselka je však stále v nedohlednu. Herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková (30) by už prý ale ráda co nevidět oblékla bílou róbu a řekla si své „navždy“ s otcem svých dvou dětí, fitness trenérem Ondřejem Rančákem (37).


Jenže vždycky jim do toho něco skočilo. Poprvé to bylo narození jejich syna Bena (3), pak zase dcery Antonie (1,5), do toho přišla pandemie. Zkrátka vždycky se najde něco, co jí zhatí plány. Není to ale trošku jinak?


Dotazy ji rozčílily


Že na tom asi něco málo pravdy bude, se ukázalo, když si herečka oblékla krásné bílé šaty na premiéru muzikálu Bratři, které si vypůjčila ze svatebního salonu. „Asi tak 70 lidí se mě zeptalo, jestli jsou to moje svatební šaty.


Ne, ale mohly by být,“ sdělila rázně. A není se čemu divit, že ji to tak rozčílilo, v poslední době se jí na tu samou otázku ptá snad každý a ona už asi neví, jak se dál vymlouvat. Stojí snad za odklady Rančákovy zálety?


Nechce se ženit?


Zhruba před třemi lety totiž vyplulo na povrch, že si měl její vyvolený dopisovat hned s několika slečnami naráz. V té době už však Aneta nosila na prsteníčku kroužek na důkaz jeho lásky.


Jestli někdy došlo k něčemu víc, nebo si chtěl jen zpestřit volné chvilky, to se neví. Možná mu ale došlo, že svatba zkrátka není nic pro něho, takhle má totiž jistou svobodu. A Aneta?  Ta se zjevně učeká k smrti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden