Můj kousek štěstí

Bratra lákaly vzpomínky do hrobu

Vzpomínky z minulého života drásaly jeho duši. Už tady nechtěl žít! Potká své milované po smrti nebo v příštím životě?

Můj bratr Tomáš vyrůstal v našem rodném městě na jihu Čech od svého dětství. Po celý život jej pronásledoval hrůzný sen. V něm se svou ženou a třemi dětmi, které v tomto životě neznal a nikdy nepotkal, kráčel procházkou po náměstí. Bylo nádherné počasí a nejspíš neděle, protože se vraceli z kostela. Cítil pohodu, klid a nicnedělání. Bratr měl ve svém snu vnitřní hluboký pocit, že se blíží k domovu, kde jej čeká oběd a rodinná pohoda. Cítil se velmi šťastně a spokojeně. Spáchal smrtelný hřích To, co jej ale doma čekalo, byla zkáza. V místech domu byly jen ruiny a čoudící spáleniště. Děti plakaly, žena si zoufala a náš Tomáš cítil takový pocit viny, že se oběsil. Co předcházelo hrůzné události a proč se cítil vinný, netušil. Sen byl pouhý útržek příběhu, který si nepamatoval. Tento podivný sen mého bratra pronásledoval celé dětství a vracel se mu v různých podobách i v dospělosti. Maminka si užila hodně strachu a proplakala mnohé noci. Když bylo Tomášovi třicet, měl za sebou několik pokusů o sebevraždu, a vždy oběšením. Bylo těžké nešťastného bratra od jeho touhy ukončit svůj život odvrátit. Vyhledali jsme tedy pomoc věštkyně, která se zabývala minulými životy. Aby nám řekla důvod a pomohla najít řešení.

Pomohl až rituál

Karty ukázaly, že se má bratr naučit žít tady a teď. Neohlížet se zpátky. On ale měl naprosto jasnou představu o tvářích a lidech ze svého snu. Nikdy je ve svém současném životě nepotkal, ale jejich obličeje mu byly tak blízké, že byl stoprocentně přesvědčen, že musí být z minulého života. Po celý současný život si stýskal a trápil se. Nedokázal navázat vztah ani přátelství. Žil sám. A celý život se těšil na smrt a příští život, kde se, jak tomu věřil, s těmito lidmi zase setká a bude s nimi šťasten žít. Jak pomoci někomu, kdo tu nechce být? Vědma zkusila rituál. Zapálené svíce v přesném rozmístění, mocný Nilský kříž a automatickou kresbu, kterou si Tomáš pod jejím vedením namaloval. Od chvíle, kdy obrázek pověsil nad postel, se zhoubný sen už nezopakoval.
Bratr si našel hodnou a milou ženu a dočkal se dokonce potomka. Konečně našel štěstí a radost ze života. Na sebevraždu dnes už nemá ani pomyšlení!

Dana (43), Jindřichův Hradec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden