Můj čas na kafíčko

Britney Spears vyčítala manželovi, že je s ní jenom kvůli penězům!

Můj čas na kafíčko

Kevina Federlina prý doma tvrdě ponižovala a nestarala se o jejich děti.

Svoji dobu největší slávy má už zpěvačka Britney Spears (39) za sebou. A to samé platí i o vztazích. Manželství s Kevinem Federlinem (43) pro ni skončilo fiaskem.

Už od dětství byla americká zpěvačka Britney Spears (39) hodně ambiciózní. V malém městečku Kentwood, kde vyrůstala, se zúčastňovala různých soutěží a chodila do tanečního souboru. Vyplatilo se to.

V osmi letech neušla pozornosti jednoho lovce talentů z New Yorku. Zařídil Britney taneční školu, díky čemuž se objevila i v televizních reklamách. Pak přišla v sedmnácti letech písnička, kterou dobyla svět. Jmenovala se Baby One More Time a z dospívající holky byla najednou celosvětová hvězda. Měla před sebou skvělé možnosti, jenže je

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden