Můj kousek štěstí

Brožová na dně! Kdy už ty útrapy skončí?

Osudové rány

Obrovské trápení, které podle mnoha lidí herečku doslova sžírá. Přišla o dva blízké parťáky, které zbožňovala. A asi není v jejím okolí nikdo, kdo by jí podal pomocnou ruku.

Ještě se nestihla vzpamatovat ze smrti milovaného psa Jordyho, kterého srazil vlak, a Kateřina Brožová (56) přišla i o jezevčíka Maxe. Byli jako členové rodiny, což herečka mnohokrát zmínila i na sociálních sítích. Se svými fanoušky sdílela bolest, kterou v sobě má.

„Takhle mi bylo krásně. Pořád mám pocit, že oba odněkud přiběhnou,“ napsala si k fotce s pejsky. Pro Brožovou je vše o to bolestnější, že jí podle všeho nemá kdo obejmout, podržet ve chvílích, kdy je na dně.

Ještě nedávno to přitom vypadalo, že by se mohla opřít o hudebního skladatele Zdeňka Hrubého (52), se kterým si vyrazila na premié­ru muzikálu Troja a nechyběl ani důvěrný polibek.

Vzhledem k tomu, že on se podle všeho před několika měsíci rozešel se svou dlouholetou partnerkou Gabrielou, zdálo se, že vztahu s Brožovou nic nebrání. Navíc by se k sobě herečka a skladatel skvěle hodili, nejen proto, že se oba pohybují ve stejné branži, ale evidentně si skvěle rozumějí a sluší jim to spolu.

Terčem podvodníků

Šarmantní chlapík se ale nakonec zřejmě zalekl přílišné popularity, kterou by mohl vztah se slavnou osobností přinášet. Brožová tak nejspíš znovu zůstane osamocená. A zrovna v době, kdy by se pomoc a opora moc hodily. Bolavá duše si tak, jako už tolikrát, musí pomáhat sama.

Na herečku je toho už opravdu hodně. Někteří lidé se zmínili, že Brožová chodí jako mátoha, neusměje se, a když už, tak je to dost křečovité. A aby toho všeho nebylo málo, nedávno se ji pokusili napálit podvodníci, dost možná chtěli využít jejího rozpoložení.

Volali jí totiž údajní pracovníci z banky a chtěli z ní vylákat citlivé údaje. Naštěstí se jí v hlavě včas rozblikalo varovné světýlko a herečka se nachytat nenechala. Je však otázka, jak se její soukromý život bude odvíjet dál.

Mít vedle sebe silného muže by jí pomohlo. Jenže se jí nikdo nemůže divit, pokud je opatrná. Dokonce před časem přiznala, že má zkušenosti i s násilníkem. A třeba zesnulý producent a mecenáš Peter Kovarčík (†61) o ní kdysi neurvale prohlásil, že byla jeho „nejdražší eskort v životě“.

Má slevit?

Mnoho lidí si myslí, že by se měla porozhlédnout v jiných vodách, než mezi podnikateli. Umí si ale někdo představit elegantní krásku Brožovou například s chlápkem, který se celé dny vrtá v autech?

Mnoho lidí říká, že je nastavená jinak, že by vedle sebe nesnesla nikoho, kdo nemá dostatečně tučné konto. Možná jsou to jen pomluvy. Nebo také začarovaný kruh...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden