Můj čas na kafíčko

Brožová nekončí! Nastal náhlý zvrat!

Chvíli to vypadalo že oblíbená česká herečka Kateřina Brožová (49) přišla ze dne na den o jeden ze svých největších kšeftů. Po poradě vedení televize Barrandov se totiž objevila informace, že kromě seriálu Doktorka Kellerová, v němž hrála Kateřina hlavní roli, končí i její televizní show Exkluziv se slavnými hosty, který moderovala.

A to samé tvrdila zprvu i zmatená herečka. Jenže teď to vypadá, že všechno je nakonec úplně jinak a Kateřina v televizi ještě tak úplně nekončí. „Pořad dosahoval výborné sledovanosti,“ přiznal generální ředitel televize Barrandov a Katčin přítel Jaromír Soukup (48). Proběhla snad doma nějaká vášnivá rozmluva, po níž musel Jaromír přehodnotit svoje rozhodnutí?

Visí snad ve  vzduchu rozchod?

Už nějakou dobu se dokonce mluví o tom, že mezi hvězdným párem to po čtyřech společných letech vztahu není moc růžové, ale spíš se to podobá bodu mrazu. Byl tohle od Jaromíra poslední hřebíček do rakve, a tak nakonec couvnul a nechal své krásné přítelkyni v televizi alespoň jeden z jejích stěžejních pořadů? Nebo se o to přičinila hodně sama herečka a dala tak trochu generálnímu řediteli nůž na krk? A co na to všechno řekne jeden z klíčových lidí programového oddělení moderátor Jan Musil (50), který už nějakou dobu usiluje o úplně jiný formát vysílání? Vypadá to, že láska má před prací holt občas přednost!

Umí si doma Káťanatolik dupnout, žeJarda dostal strach?

Nechává si zadní vrátka

Ještě že není Kateřina na  svého přítele Jaromíra v tom- hle ohledu úplně odkázaná. Myslí totiž na zadní vrátka a momentálně hraje ještě v primáckém seriálu z nemocničního prostředí Modrý kód, kde patří sice jako starostka města Rubavy mezi vedlejší postavy, ale má teď mnohem víc prostoru, protože se jako intrikářská postava osvědčila a stává se poměrně oblíbenou u diváků. Přesedlá tak Kateřina časem úplně na jinou půdu? A jak to bude s jejím pošramoceným soukromím? To ukáže čas!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden