Moje šťastná hvězda

Brzobohatá pláče, protože dítě nebude?

Vypadalo to, že o založení rodiny oba stojí. Možná si ji od začátku ale přála jen moderátorka.

Když nedávno moderátorka Daniela Brzobohatá (45) odešla z prestižní DVTV, vypadalo to, že se pomalu připravuje na roli matky. Společně s Ondřejem Brzobohatým (41) chtěla moc dítě ještě dlouho předtím, než si slíbili věčnou lásku před oltářem.

Její plány ale evidentně nevyšly podle jejích představ, a tak se chystá naplno vrátit k moderování. Smířila se s tím, že s Brozbohatým rodinu nezaloží? „Já si rodinu určitě přeji a plánuji ji. Měla bych ji ráda třeba i velmi brzy.

Věřila mu, doufala, že je to ten pravý. Možná se ale spletla.

Ale jsou věci, které nejsou jen na nás,“ prozradila v rozhovoru v roce 2021. Bohužel už na konci uplynulého roku se začalo povídat, že Brzobohatí nikdy svoji rodinu mít nebudou. Trochu se tehdy „prokecl“ Brzobohatý na jedné společenské akci.

Zvláštní vyjádření

„My jsme si řekli, že spolu jenom budeme, ale hlavně žádné děti. Ať to doma nekřičí, nesmrdí a tak. Jsme mladí, chceme cestovat,“ učinil velmi zvláštní vyjádření, které muselo Danielu hodně ranit. Samozřejmě to mohl myslet ironicky, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měla být Brzobohatá těhotná.

A pokud opravdu plánuje vrátit se naplno k práci, spíš vše nasvědčuje tomu, že snad založení rodiny půjde ještě minimálně nějakou dobu stranou. Komplikací je bezesporu její věk. Sice vypadá skvěle, ale biologické hodiny jednoduše neošálí.

Čas běží až příliš rychle

Na konci uplynulého roku Brzobohatá oslavila pětačtyřicáté narozeniny. A to je bezesporu na první dítě ten nejvyšší čas. V redakci stále věříme, že nakonec vysněné miminko mít moderátorka bude. Pokud by se tak nestalo, byla by třetí manželkou Ondřeje Brzobohatého, která se s ním nedočkala založení rodiny.

Naposledy to byla modelka Taťána Kuchařová (36), která s ním prý děti chtěla, ale místo toho přišel poměrně bouřlivý rozchod. Krátce po něm navíc vypluly na povrch pikantní informace, že se Ondřej rád převléká za ženy.

Ondřej (41) se rád převléká za ženy. Těžko říct, jak často.

Velmi neobvyklý koníček

A dokonce si říká Tiffany Ritchbitch. Navíc se dodnes spekuluje o jeho sexuální orientaci. „Nejsem impotentní homosexuál,“ brání se. Rodiny se nedočkala ani jeho první manželka, produkční Johana Indráková (44). Těžko tak říct, kde je přesně problém.

Jestli Brzobohatý touží po volnosti a životě bez podobných závazků, anebo ani s jednou z žen jednoduše děti nechtěl. Jasné je, že následující měsíce rozhodnou o tom, jestli s třetí manželkou budou vozit kočárek s malým miminkem, nebo ne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden