Moje šťastná hvězda

Brzobohatá září radostí, protože čeká miminko?

Moje šťastná hvězda

Možná už si Brzobohatá sama myslela, že si své největší životní přání nikdy nesplní. O to krásnější okamžiky nejspíš nyní prožívá.

Moderátorka Daniela Brzobohatá (45) prý teprve před pár týdny zjistila, že je těhotná a čeká s manželem Ondřejem Brzobohatým (41) dítě. Prožívá pocity nepopsatelného štěstí?

Mnozí už možná přestali doufat, ale Daniela Brzobohatá (45) nikdy věřit nepřestala. Po boku Ondřeje Brzobohatého (41) od začátku cítí, že je to osudové, a společné dítě si tak moc přála.

Dočkat se měla podle našeho tajného zdroje až před pár týdny, kdy se jí konečně na těhotenském těstu objevily „dvě čárky“. Jak dlouho vydrží radostnou novinku oba tajit?

Vždy si dítě moc přála

Moderátorka se od začátku netajila tím, že s Ondřejem prožívá pocity štěstí. Jakmile se do sebe jednou zamilovali, ihned věděla, že je to ten pravý. O společných dětech tak

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden