Moje šťastná hvězda

Brzobohatý prý navštěvuje Gregorovou po nocích

Se synem mají stejný zážitek

HANA GREGOROVÁ (69) se dodnes těžce vyrovnává s úmrtím RADKA BRZOBOHATÉHO (†79). Pořád ho hledá kolem sebe a je přesvědčená, že ji navštívil.

Životní partnerka legendárního herce se nijak netají tím, že věří na nadpřirozeno. Když Brzobohatý zemřel, sedávala a sledovala dění po bytě, jestli jí dá signál, že je tam s ní. „Pozorovala jsem, jestli se nehýbe záclona nebo plamen svíčky neplápolá nějak jinak,“ přiznává a dodává, že se nikdy nic takového nestalo. Až jednou v noci.

Cítila objetí

„Probudila jsem se, protože mě Radek držel v objetí. Ale jako fakt držel!,“ zdůrazňuje sílu zážitku, o který vlastně tolik stála. „Nebyl to nějaký duch. Opravdu jsem cítila, jak jsem sevřená,“ popisuje herečka s tím, že sice otevřela oči, ale ve tmě nic neviděla. Proto jen poslepu nahmatávala jeho ruku, aby ho také mohla obejmout. „A tam to najednou skončilo a už tam nebyl.“

Objal i Ondru

Silný zážitek si chtěla nechat pro sebe. Jenže pak ji překvapil syn ONDŘEJ (31). „Přišel za mnou a řekl, že mě s tím nechtěl otravovat, ale že se mu to stalo taky,“ prozrazuje synovo tajemství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden