Můj kousek štěstí

Brzy bude bez peněz

S herečkou a zpěvačkou Annou Slováčkovou (25) se život nemazlí. Dcera hudebníka Felixe Slováčka (77) a herečky Dagmar Patrasové (65) si za svůj život už prošla nejednou krizí.

Před lety se musela vyrovnávat s mediálně propíraným rozchodem rodičů. Další ránu jí zasadila rakovina prsu, kterou jí diagnostikovali lékaři v roce 2019. Se vším se statečně poprala a už to vypadalo, že se blýská na lepší časy. Ty ale, zdá se, ne a ne začít.

Poradit si musí každý. Co má říkat Václav Jílek, který nemá slavné rodiče...

Odmítá přivýdělek?

Anna o sobě tvrdí, že je velký šetřílek. Bohužel v době, kdy jsou divadelní i koncertní prkna zavřená, se šetří opravdu těžko. Proto i ona už musela sáhnout do svých rezerv, které měla, jak se říká, na horší časy. Ty nyní umělcům nastaly a spousta z nich hledá možnost, jak se uživit.

Pěkným přivýdělkem mohou být pro zpěváky online koncerty, za které jim věrní fanoušci pošlou nějakou tu korunu. Takovou možností ovšem Anna evidentně pohrdá. „Online koncerty snáším těžko. Strašně mi chybí energie a potlesk publika,“ posteskla si zpěvačka, která tvrdí, že tuto formu vystupování nevyhledává.

Úspory se tenčí

Zřejmě ale nebude trvat dlouho a přivýdělek bude muset zvážit. Sama totiž přiznává, že našetřené úspory už jí vystačí jen pár měsíců „Nějaký měsíc to ještě půjde zvládnout, ale děsím se toho, když se v červnu ani v září nic neotevře.“

Možná by tedy měla hodit za hlavu to, že jí na online koncertech chybí energie diváků a soustředit se spíše na fakt, že brzy jí budou chybět peníze. Spolehnout už se nemůže ani na honorář z Ordinace v růžové zahradě, kde hraje sympatickou sestřičku Radku.

Tedy spíše „hrála“. Ordinace se totiž pomalu, ale jistě blíží ke konci, a se svou rolí se tak Slováčková nedávno nadobro rozloučila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden