Můj čas na kafíčko

Brzy po svatbě se manžel Nicole Kidman šel léčit ze závislosti na drogách!

Můj čas na kafíčko

Zuřil, když našel její tajný deník, kde si psala o bývalých milencích!

Sláva nemusí nutně přinést i osobní štěstí. Nicole Kidman (53) se o tom přesvědčila dost drsně. Muže, který ji opustil, pak vystřídal schopnější následovník – zpěvák Keith Urban (52).

Australská herečka a současná hollywoodská hvězda Nicole Kidman prožila šťastné dětství. A vypadalo to, že rodinnou pohodu bude mít i v manželství. To první se jí ovšem nepovedlo.

Tom byl jen loutkou v moci sekty

I když byl Tom Cruise (58) o deset centimetrů menší než Nicole, pohlednému páru to vedle sebe slušelo. Poznali se při natáčení romantického filmu Bouřlivé dny. Tom už měl ve světě velkých hvězd své jméno, Nicole si ho teprve budovala.

Cruise měl za sebou už rovněž jedno manželství. Zamilovaný pár měl malou, skromnou svatbu a Nicole chtěla mít brzy miminko. S tím byly ale problémy, vlastní dítě nedonosila kvůli mimoděložnímu těhotenství a proto dvě děti s Tomem adoptovali. Po jedenácti letech manželství skončilo – ze strany Toma.

O herci je známo, že je dlouhá léta pod vlivem

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden