Moje sladké tajemství

Brzy pochopili, že se vzájemné lásce nedokážou ubránit

Moje sladké tajemství

Český show byznys má jen málo takových párů, jako je Libuška Šafránková (67) a Josef Abrhám (81). Vždyť jejich láska je stejně silná, jako když si před více než čtyřiceti lety řekli své ano.

Krásná Libuška Šafránková (67) a charismatický Josef Abrhám (81) se do sebe zamilovali už na počátku sedmdesátých let. Dohromady je svedlo divadlo, tak jako mnoho jiných hereckých párů. Není divu, vždyť Libuška vyrůstala v prostředí, kde se odjakživa muzicírovalo, a kde všichni milovali divadlo.

Hrála už jako studentka

Lásku k umění Libušce předali už její rodiče. Její tatínek byl učitelem hudby, v kostele hrál na varhany, což mu pochopitelně polepilo kádrový profil. Na svoji milovanou jazztrubku pak chodil raději cvičit do lesa.

Vždyť jazz byla americká, tedy vlastně škodlivá hudba. Díky tatínkově lásce k muzice se u nich doma pořád hrálo. A nejen to, zpívalo se na faře a při ochotnických představeních.

A když někdo přišel na návštěvu, tak se zase zpívalo. Bylo proto úplně samozřejmé, že se Libuška přihlásila na dramatické oddělení brněnské konzervatoře a ještě studentka si zahrála v rodinném snímku Metráček a v krásném filmu Babička.

Na počátku jejich lásky byla nevěra

Po absolvování studia nastoupila nejprve do pražského divadla Za branou, odkud v roce 1972 odešla do Činoherního klubu. Tam se také seznámila s Josefem Abrhámem (81), svou velkou životní láskou.

Jak se později ukázalo, Libuška se zamilovala téměř na první pohled, a dokonce se prý měla už tehdy rozhodnout, že se

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden