Moje sladké tajemství

Bude bojovat všemi zbraněmi!

Zdá se, že tahle „válka“ ještě ani zdaleka neskončila.

Herečka Veronika Žilková (61) letos prožila obrovský šok, když jí jmanžel Martin Stropnický (65) poslal e-mail, že se s ní rozchází.

Od té doby využije každou příležitost, aby se do něj navezla. Teď třeba do médií pustila, kolik Stropnický coby velvyslanec v Izraeli vydělává!

S novým partnerem si užívá života.

Co vím, to povím

A jak se k takové informaci vlastně dostala? U soudu. Ten totiž v těchto dnech řeší péči a výživné pro jejich dceru Kordulu (17). Právě v soudní síní se Veronika dozvěděla, že její muž vydělá 480 tisíc korun měsíčně!

Tuto novinku pak shodou okolností vypustila do světa těsně předtím, než vyšlo najevo, že by Stropnický chtěl kandidovat na post prezidenta republiky.

Kordule je teprve sedmnáct, začíná boj o výživné.

Dál také neopomněla podotknout, že Martin Stropnický porušil pravidla vyplývající z jeho funkce. Podle nich si člen diplomatické mise nesmí začít poměr se svým spolupracovníkem, a to z bezpečnostních důvodů. Když se tedy zamiloval do své mladší podřízené, měl odstoupit.

Jeden sen končí, druhý začíná

Sama Žilková se momentálně tetelí blahem po boku nového partnera, kterým je hudebník a někdejší člen rockové skupiny Argema Josef Holomáč (62), s nímž teď často vyráží do společnosti. Na Veroničiny nedávné narozeniny si Josef dokonce koupil novou basovou kytaru a spolu s Argemou jí během vystoupení na Moravě věnoval čtyři písničky.

Prý jí tím splnil dávný dívčí sen. Otázkou zůstává, zda tím ovšem jiný sen nezničil. Kytarista je totiž stále ženatý, a i když uvedl, že se se svou ženou právě rozvádí, jeho manželka tvrdí pravý opak. Nicméně se nechala slyšet, že svého manžela klidně přenechá Veronice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden