Moje sladké tajemství

Bude dřív svatba, nebo miminko?

Moje sladké tajemství

Spojuje je byznys i láska. Ačkoli jim nikdo nedával moc šancí, zdá se, že se ti dva našli.

Když se na začátku léta provalil vztah mezi modelkou Agátou Hanychovou (37) a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), málokdo jim dával velkou naději. Našli se i tací, kteří tvrdili, že jde o mediální tah a že se oba chtějí jen zviditelnit. Postupem času se ale ukázalo, že opak je pravdou.

Modelka vedle Soukupa jen září, a navzdory tomu, jak krátce spolu jsou, fungují jako šťastná rodinka. Vztah bývalé modelky, dnes influcencerky Agáty Hanychové (37) a miliardáře Jaromíra Soukupa (53) je momentálně asi nejpropíranějším v českém showbyznysu. Zájem médií si oba dva náležitě užívají a pravidelně informují o svém soukromí na sociálních sítích.

Je vidět, že majitel televize Barrandov, jehož jmění se odhaduje na tři miliardy korun, se o modelku stará jako o princeznu. A co víc, stihl si omotat kolem prstu i celou její rodinu včetně dcerky Mii (4), kterou má modelka s exmanželem Jakubem Prachařem (39). Zatímco dřív Agáta randila spíš s mladšími rebely, uhlazený elegán je jiná liga, která ji může

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden