Moje šťastná hvězda

Bude je stěhování stát manželství?

Zdá se, že společné stěhování do ciziny jim přineslo jen samé problémy. Herečka Veronika Žilková (57) žila se svým manželem Martinem Stropnickým (62) celkem poklidným rodinným životem. Pak ale její manžel dostal nabídku být velvyslancem v Izraeli a jejich idylka se začala rozpadat jako domeček z karet. Žilková se nakonec rozhodla, že se za manželem do Izraele přestěhuje, ale bohužel ani to nepomohlo.

Pořád létá do Čech

Žilková nemá v Izraeli žádnou práci, což je pro ni problém, protože je zvyklá neustále někde poletovat. Být jen doma u plotny a čekat, až se manžel vrátí z práce, to není nic pro ni. Je očividné, že Veronice život v Izraeli nevyhovuje. Nejspíš proto létá každou chvíli zpět do Čech, kde má stále spoustu práce, takže se tu nenudí.

Její poslední návštěva proběhla před několika dny a na jejím obličeji bylo vidět, že doma jí je zkrátka nejlíp. Proslýchá se, že Stropnický ji ke stěhování do Izraele musel doslova nutit, protože nechtěla opustit rodné Čechy. Nakonec jí ale slíbil, že jí tam zajistí práci a že se nudit rozhodně nebude. Nakonec to ale nevyšlo podle plánu a Žilková je prý v Izraeli nešťastná. Údajně si tam celý den nemá ani s kým povídat, trápí ji samota a občas i deprese.

Dělá mu ostudu

Stropnickému se nelíbí, jak se jeho žena chová. Podle něj si vůbec neuvědomuje, že je manželkou velvyslance a že by ho měla reprezentovat. Ale ona místo toho neustále létá do Čech, a tím ho prý ponižuje a dělá mu ostudu.

Ostatní izraelské ženy prý svým mužům denně vyvařují, perou jim, uklízejí a starají se o ně, jak nejlépe to jde. Muži v práci si o tom prý dost často povídají a vždy, když Stropnický řekne, že je jeho žena zase pryč, se všichni jen snaží udržet posměšky na uzdě. Žilková mu svým chováním bohužel snižuje v práci autoritu, ale podle Martina si to prý ani neuvědomuje.

Odejde od něj?

Proslýchá se, že Žilková už se zpět do Izraele vrátit nechce. Prý je tam smutná a nešťastná, tak proč by to dělala.V Čechách má dceru Agátu (34) a vnoučata Kryšpína (7) a Miu (1). Prý jí tady nic nechybí, má tu práci a je šťastná. Pokud ji její muž miluje, tak to pochopí, a pokud ne, není podle ní ten pravý. Zdá se, že má v plánu dát Stropnickému ultimátum, a když jí nevyhoví, mohlo by to skončit nepříjemným rozchodem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden