Moje šťastná hvězda

Bude jeho dívka brzy těhotná?

S partnerkou NIKOLOU (29) má ONDŘEJ SOKOL (50) dohromady tři děti. Troufl by si ještě na čtvrtého potomka, nebo už to takhle stačí?


Filmový festival v Karlových Varech si nenechal ujít ani Ondřej Sokol (50) se svou snoubenkou Nikolou (29). Zamilovaný pár stále ještě čeká na svou svatbu snů, která by se měla konat v americkém Las Vegas, herec a moderátor pořadu Na lovu se navíc vyjádřil i k otázce dalšího potomka. Bude na něj mít ještě dostatek sil, nebo se s partnerkou nakonec rozhodli, že si budou raději užívat klidu?


Doma se o tom bavili


Z manželství s hereckou kolegyní Kateřinou Lojdovou (45), kterou jsme mohli vídat jako sestřičku v Ordinaci v růžové zahradě, má už dva velké potomky. A ani jeho Nikola není bezdětná. Doma tak nyní mají ještě prvňáčka.


Po boku Nikoly vypadá skutečně šťastně.

Ovšem zdá se, že ani to Sokola neodradilo od toho, aby se stal znovu otcem. „Máme dost dětských starostí. Což nezamezuje tomu, že nepřemýšlíme, jestli budeme mít ještě čtvrté dítě,“ nechal se slyšet.

Sám sice přiznává, že to není úplně aktuální otázka, na vlastní kůži by si ale chtěl ještě naposledy vyzkoušet, jaké je to mít doma malé miminko. A vzhledem k tomu, že je jeho přítelkyně o více než dvacet let mladší, je to celkem pochopitelné. 

Chce ošálit čas?

 Na druhou stranu je to možná právě on, kdo s tím přišel. Loni na podzim oslavil Ondřej padesátiny a nijak se netajil tím, že to s ním pořádně zamávalo a na mysl se mu začaly vkrádat myšlenky na smrt.

Kdoví, třeba opravdu potřebuje, aby mu někdo opět vlil novou krev do žil, a na to je miminko jako dělané. Nechme se tedy překvapit, zda přijde na řadu dřív další potomek nebo dlouho očekávaná veselka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden