Moje šťastná hvězda

Bude kvůli seriálu dusno?

Letos v dubnu uplynulo už 7 let od tragické smrti populární zpěvačky Ivety Bartošové (†48) a na příští rok je naplánováno, že spatří světlo světa třídílná minisérie, která bude mapovat její první krůčky ve světě showbyznysu i její zářnou kariéru.


V žádném případě se ale nebude jednat o počin plný senzací, i když o ně v životě neměla nouzi. Souhlas k natáčení dal i její syn Artur Štaidl (25), který prý  s ničím neměl problém. Půjde ale všechno tak hladce, jak všichni předpokládají?


Projekt plný hvězd


Režisér Michal Samir (35) si s myšlenkou na seriál věnovaný Ivetě pohrával už pěknou řádku let. Až nyní se ale rozhodl pro realizaci. Zpěvačku si zahraje vnučka Limonádového Joea Karla Fialy (†95) Anna (26).


Její matku ztvární skvělá Alena Mihulová (56), sestru dvojče pak Eliška Křenková (31). „Je to pro mě velká výzva. Příběh Ivety je opravdu silný,“ vysvětluje Samir.


Co na to Rychtář?


Je tu však jeden háček. Ačkoli se seriál podle slov tvůrců nesnaží nikoho soudit, všichni se obávají, že nakonec dojde na pořádné dusno. Její poslední manžel Josef Rychtář (63) je totiž známý potížista, který už v minulosti několikrát dokázal, že se neštítí opravdu ničeho.


Kolega Bartošové Jarek Šimek (47) dokonce nedávno přiznal, že mu měl vdovec posílat výhrůžné SMS zprávy z jejího telefonu, a to jen proto, že se v jednom z rozhovorů zmínil o jejím odchodu.


Rychtář si prý nechal kdysi její číslo převést na sebe a čas od času se někomu, ne zrovna lichotivě, připomene. Čeká snad něco podobného i tvůrce nebo protagonisty minisérie? Doufejme, že tentokrát se to obejde bez nějakého většího dramatu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden