Můj čas na kafíčko

Bude místo svatby smutný rozchod?

Uplynul už víc než rok od okamžiku, kdy podnikatel Michal Topol (36) požádal o ruku svou partnerku, herečku Alici Bendovou (48).

Ačkoli ale byla tehdy moderátorka pořadu Vysněná krása štěstím bez sebe, rozhodně to nevypadá, že by se svým velkým dnem spěchala, spíš naopak. Raději než hledání těch nejkrásnějších svatebních šatů ji baví ukazovat se na sociálních sítích v plavkách a dovolenkovat u moře.

Má tělo jako ve dvaceti.

Co se ve vztahu herečky a Michala Topola změnilo? Že by si třeba Bendová uvědomila, že svatbu vlastně tak úplně nechce a zasnoubení jí stačí?

Cítí, že udělala chybu?

Anebo snad dokonce cítí, že není Topol tím pravým? Není žádným tajemstvím, že jsou oba úplně jiní. Alice je ráda středem pozornosti, na sociálních sítích je velmi aktivní, naopak obchodník s auty je raději spíš stranou, a pokud už se objeví na internetovém profilu Alice, nevypadá to, že by měl zrovna radost.

„Točím film, dělám tvář pro reality, soutěž Missis, nový pořad na televizi Prima, takže je toho tolik, a ještě Instagram. Je toho hrozně moc a svatba teď šla opravdu na druhou kolej, přiznávám,“ prozradila nedávno.

Michal Topol (36).

Svatba v nedohlednu

A rozhodně to nevypadá, že by nyní svůj poněkud odtažitý přístup k svatbě přehodnotila. Momentálně se zdá, že se soustředí víc na prodej a pronájem apartmánů na Tenerife než na svůj velký den. Možná je to trochu i proto, že poslední manželství jí příliš štěstí nepřinešlo.

S Václavem Bendou (46) sice přivedli na svět dceru Alici (11) a syna Václava (14), ovšem ani to nezajistilo, aby jim láska vydržela. A rozvod to byl pro Bendovou opravdu hořký, neboť na jejího exmanžela tehdy praskla spousta nevěr.

Je dost dobře možné, že si na všechno v souvislosti se svatbou s Topolem vzpomněla a rozhodla se, že se do dalšího rizika hrnout nebude. Roli možná hrají i její lukrativní aktivity s nemovitostmi na Tenerife.

Při společném jmění manželů by se o všechny výdělky musela dělit s Topolem. Ale třeba jí křivdíme a žádné postranní úmysly v tom nejsou. Možná se jen její vyvolený bude muset ještě trochu víc snažit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden