Moje šťastná hvězda

Bude mít Bára Munzarová ještě děti?

Trnavský je zatím bezdětný

Ne že by herečka BÁRA MUNZAROVÁ (45), která je matkou dcery ANNY DVOŘÁKOVÉ (14), nějak extra básnila o tom, že by toužila po společném potomkovi se svým partnerem MARTINEM TRNAVSKÝM (46), pokud by tomu ale tak bylo, asi by se ho nikdy nedočkala.

Podle toho, jak o dětech Martin mluví, dalo by se s jistotou říct, že k nim nemá právě kladný vztah. Herec se totiž nebojí přiznat, že děti a mládež jsou pro něj tím nejhorším publikem, jaké může být. Umělcům prý mladí umějí pěkně zatopit. „Jednoznačně to umí nejlíp nezvladatelný dav teenagerů,“ netají se Trnavský a přidává historku k dobru.  „Nezapomenutelný zážitek máme z Piešťan, kde jsme hráli pro osm set učňů. Noc předtím jsme tam hráli nějaké představení s Bolkem Polívkou a místní si nás pak vzali do parády.

Kdybychom druhý den nebyli ještě lehce opilí, tak bychom se asi museli oběsit. Představte si arénu plnou osmi set nezvladatelných gaunerů. Střízliví bychom to nikdy nezvládli,“ líčí Martin, který ale těmito slovy asi Báře radost neudělá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden