Moje šťastná hvězda

Bude mít brzy třetí dítě s třetím mužem?

Moje šťastná hvězda

Říká se, že se blíží den, kdy Lucie Borhyová bude muset nadobro opustit moderátorské křeslo. I proto by prý chtěla další ratolest.

Moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (44) zatím neměla na životní partnery štěstí. Se dvěma z nich ale vydržela alespoň tak dlouho, aby se jí narodilo dítě. Bude se historie opakovat i potřetí?

Ještě před pár lety nechtěla o třetím dítěti ani slyšet. Jenomže člověk míní a věci se mění. Tím spíš, když si žena „nabrkne“ o deset let mladšího zajíčka. A je jasné, že právník Michal Smečka (34) by si v tomto ohledu mohl dát říct. V jeho věku sice ještě dítě není „povinností“, času má stále dost.

Lucii Borhyové (44) se to však říct nedá. Se vší úctou, biologické hodiny tikají neúprosně. Není možné, že ho právě proto tak trochu do takového závazku tlačí? Jenže jsme zase u toho, taková okatá manipulace se mužům málokdy líbí a všechno by to nakonec mohlo skončit tak, že opět zůstane sama. A není to to jediné, o co by

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden