Moje šťastná hvězda

Bude mladičká kráska tou pravou?

Ani velký věkový rozdíl nezabránil hereckým kolegům, aby se do sebe bezhlavě zamilovali.

Jediná chvilka, kdy JAKUB PRACHAŘ (37) a SARA SANDEVA (24) ztratili ostražitost, prozradila, že je pojí víc než jen společná práce. Je to mezi nimi vážné, nebo jde jen o krátký románek?


Není to tak dávno, co to vypadalo, že má herec Jakub Prachař (37) v milostném životě smůlu a jde to s ním od desíti k pěti. Pak na sobě ale herec zapracoval, a jak se zdá, dřina a odříkání přinesly své ovoce.


Nejenže dostal roli v novém krimiseriálu Dvojka na zabití, ale dokonce si po nevydařených vztazích, kterými prošel po rozvodu s modelkou Agátou Hanychovou (36), našel novou partnerku.


Začala jejich láska před kamerou?

Tou je o třináct let mladší Sara Sandeva (24), která hraje v seriálu spolu s Prachařem. Má jejich vztah skutečně nějakou šanci, nebo je s ohledem na velký věkový rozdíl odsouzen ke krachu?

Věk není překážkou

V polovině srpna Sandeva vztah se svým seriálovým kolegou nepřímo potvrdila, když se rozpovídala o věkovém rozdílu mezi nimi. Podle ní věk nehraje roli.

„Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech…“ vysvětlovala s tím, že ona sama se nikdy otázkou věku příliš nezaobírala. Na druhou stranu ale přiznává, že si vždycky rozuměla spíš s lidmi staršími, než je ona sama.

Navíc Jakub Prachař má prý v sobě stále mladý elán, což je Saře velmi sympatické. Pověstná jiskra mezi herci zřejmě přeskočila okamžitě, protože už na samém začátku natáčení si Sandeva pochvalovala, jak moc je ráda, že detektiva hraje právě Jakub Prachař.

Když prý točí člověk několik obrazů denně, je třeba mít vedle sebe toho správného parťáka. A i Prachař je ze své partnerky údajně od první chvíle naprosto okouzlený a měl se nechat slyšet, že by byl rád, kdyby mu to s ní vyšlo.

Věkový rozdíl ani jednoho z nich netrápí.

Vztahy jim nevyšly

A je pravda, že startovní pozici nemají vůbec špatnou. Podle všeho byli oba nezadaní, a jelikož je spojuje stejná profese, mají vzájemné pochopení pro komplikace, které takové povolání s sebou přináší.

Jakubovi, který se zhruba před rokem konečně oficiálně rozvedl s Agátou Hanychovou, nevyšel nejen vztah s modelkou Denisou Dvořákovou (30), ale i další jeho známosti nedopadly dobře.

Sandeva měla dlouhodobý vztah s fotbalistou Václavem Černým (23), za kterým se dokonce přestěhovala do Holandska. Vztah ale zřejmě procházel vleklou krizí, protože se pár jednou dokonce načas rozešel.

Krásná herečka ale dala fotbalistovi znovu šanci, jenže ani napodruhé to nevyšlo. Definitivní rozchod s Černým a návrat do Čech pak oznámila začátkem srpna.

Jejich okolí sice spekuluje o tom, zda to nebyl právě on, kdo uspíšil jejich rozchod, ale i tak jim prý všichni drží palce. Podle všeho totiž Prachařovi nová láska prospívá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden