Můj čas na kafíčko

Bude mu do vězení nosit buchty?

Tak tohle nečekal! Fotbalista Tomáš Řepka (45), nechvalně známý i kvůli arogantnímu chování, byl odsouzen před měsícem k odnětí svobody na 15 měsíců nepodmíněně! Co na to jeho láska, Kateřina Kristelová (39), která vyfasovala jen podmínku?

V roce 2016 fotbalista Tomáš Řepka (45) užíval pro osobní potřebu luxusní mercedes. Jenže jak se ukázalo, auto měl pouze pronajaté. Auto, které mu kvůli finančním problémům zabavil exekutor, totiž vykoupila společnosti K&H, jíž platil nájem.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby půjčené auto neprodal své známé Michaele Malíkové za 1,2 milionu korun! Když se to provalilo, musela Michaela Malíková auto nedobrovolně odevzdat, takže neměla ani vůz, ale přišla i o všechny peníze, které poslala na účet Tomášovi ve víře, že je majitelem vozu a že si ho právoplatně od něj kupuje.

Sportovec s ženou prý dokonce uzavřel smlouvu, v níž bylo napsáno, že jestliže do roka na její jméno auto nepřevede, bude jí muset vrátit peníze. Zatímco „exčutálista“ o celé věci mlžil a tvrdil, že žádná taková smlouva neexistuje, podvedená žena a její přítel, majitel dejvického baru, shodně tvrdili opak. Dle jejich slov dokument podepsali v mercedesu před jeho podnikem!

Svou dceru má nadevše rád. Nestydí se za něj?

Podvod s luxusním mercedesem

V minulosti se o luxusním autu mluvilo v souvislosti s dnes už jeho bývalou ženou Vlaďkou Erbovou (37), která auto také využívala. Podle lidí z jejího okolí by se dalo tvrdit, že auto bylo více její než Řepkovo.

Před několika lety v něm Vlaďka prý omylem najela do exekutora, který se jí nešťastně připletl do cesty, když šel do vily v Černošicích vymáhat milionový dluh. Ten vznikl za neplacení alimentů na Řepkovy děti Veroniku (22) a Tomasse (18) z prvního manželství s Renatou Řepkovou (44).

Exekutor tak nakonec skončil v nemocnici a na modelku podal trestní oznámení. „Došlo k napadení vykonavatele. Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora.

Najela do něj automobilem Mercedes- Benz GL 350, který byl posléze zajištěn,“ řekl tehdy o incidentu mluvčí policie. Erbová však veškerou vinu popírala a tvrdila, že šlo o nešťastnou nehodu. Nakonec nebyla odsouzená k trestu odnětí svobody.

Soud měl jasno! U soudu zazněly dvě varianty, jak Řepku potrestat. První možnost byl vysoký peněžitý trest, od toho ale soud nakonec upustil, protože už je sportovec v exekučním řízení. A tak se soud rozhodl pro druhou možnost – odnětí svobody v rozmezí dvou až osmi let.

Přihlédl i k podmínce, kterou Řepka dostal za vytvoření fiktivních porno inzerátů s cílem pošpinit dobré jméno své bývalé manželky Vlaďky Erbové. Přesto se nakonec soud rozhodl udělit o dost nižší trest.

„Hranici 15 měsíců jsem určila proto, že jsou to drobné přečiny,“ řekla soudkyně. „S ohledem na osobnost obžalovaného bude zařazen do věznice s ostrahou,“ dodala s tím, že jde o jeho vlastní bezpečnost. A není se čemu divit, rozhodně by se mohlo stát, že by si s ním někteří odsouzení rádi „popovídali“ jako chlap s chlapem.

Kdy však bouřlivák nastoupí na výkon trestu, se zatím neví. Řepka se celého líčení ani nezúčastnil a předem se skrze svého právního zástupce omluvil. Ten se po vynesení rozsudku ihned na místě odvolal. A co k trestu říká jeho přítelkyně Kateřina Kristelová (39)? Bude ho chodit navštěvovat do vězení a nosit mu dobroty? Nebo ho v tom nechá pořádně vykoupat?

Vlaďka je ráda, že si včas našla jiného přítele.

Proč neplatil na syna výživné?

Spory v celém případu rozhodně nekončí. Při posledním soudu před pár dny se řešil dluh na alimentech, které Řepka nesplácí, přestože mu soud v minulosti vyšel vstříc a měsíční výši snížil z pěti tisíc na dva.

Teď má zaplatit dluh 24 000 korun. Jestliže tuto částku do dalšího líčení, které proběhne 14. května, splatí, ponechá mu soud alimenty ve výši dva tisíce. Zatím to vrátil zpět na původních pět tisíc! Soudce se ho zeptal, proč nepracuje, když je zdravý. Bouřlivák Řepka odpověděl, že nemůže sehnat práci, protože ho pokaždé vyhodí kvůli zájmu novinářů o jeho osobu. Co si vymyslí příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden