Můj čas na kafíčko

Bude muset Dancingerová odstoupit ze soutěže StarDance?

Nakonec bude možná Marta Dancingerová (32) ještě ráda, že je natáčení Zlaté labutě dávno u konce.


Povídá se totiž, že neplánovaně otěhotněla se svým dlouholetým partnerem, hercem Markem Pospíchalem (46). S tím už v minulosti přivedla na svět syna Antonína (4), a tvoří tak krásnou rodinu. Pokud jsou ale spekulace o těhotenství pravdivé, jaký to bude mít vliv na její účast v taneční show StarDance?


Je možné, že je v jiném stavu?


Doneslo se k nám, že prý herečka otěhotněla těsně poté, co s Českou televizí podepsala smlouvu, a nyní je v řešení, jak se situace bude vyvíjet. Nejpravděpodobnější se zdá být varianta, že by ji jednoduše nahradila jiná celebrita.


Marek Pospíchal (46).

Zatím drží bobříka mlčení

Pokud totiž herečka opravdu čeká dítě, pak je silně nepravděpodobné, že by soutěžila ve StarDance. Tím spíš, když už by v době  vysílání soutěže byla ve značně pokročilém stadiu těhotenství.

Dancingerová se k podobným fámám nevyjadřuje a ze snímků a videí na sociálních sítích není patrné, že by se jí snad pod šaty mělo tvořit těhotenské bříško.

Něco na tom všem nehraje

Informace, které kolují v českém showbyznysu, tak považujeme za vzdálené pravdě. Maximálně si myslíme, že herečka s partnerem o druhém společném dítěti uvažují a někdo třeba takovou informace překroutil.

Dancingerová má nejspíš momentálně plnou hlavu soutěže, a pokud skutečně třeba s partnerem plánují dítě, pak se o tom nejspíš doma budou vážněji bavit až na konci roku.

Těhotenství je lež?

Tehdy už bude po StarDance a účinkující získají více klidu. Nyní se bude herečka určitě věnovat tréninku se svým tanečním partnerem, aby jim to poté naživo šlo co nejlépe. Přece jen jistě nechce vypadnout jako první, ale ideálně se dostat co nejdále. Je to pro ni určitě velká zkouška, ale zároveň také možnost reklamy.

V kariéře jí to může jenom pomoci

Její čísla sledujících na sociálních sítích jistě porostou. Snad bude mít během živých večerů v hledišti oporu v partnerovi a nebudou se hádat kvůli jeho žárlivosti.

Povídá se, že doma zrovna radostí do stropu neskákal, když se dozvěděl, že Marta bude součastí letošního ročníku StarDance. Není to ale proto, že by jí to nepřál. Spíš se bojí, aby se do tanečníka nezamilovala. Nebyla by první ani poslední celebritou, které se to stalo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden