Moje šťastná hvězda

Bude muset definitivně odejít?

Moje šťastná hvězda

Hvězda časopisu Můj čas na kafíčko JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (74) to měla v posledních letech se zdravím nahnuté. A ani dnes tomu není jinak.

Po zdravotní stránce si užila své. Herečka, kterou můžete vídat v seriálu Ulice, Jaroslava Obermaierová (74), je snad doslova magnet na úrazy.

Začalo to v listopadu roku 2017, kdy Jaroslava během podzimní procházky lesem nešikovně uklouzla a zlomila si kotník. Poté, co ji lékaři dopravili do nemocnice, si myslela, že se všechno vyřeší a bude zase moct skákat přes kaluže.

Nastal ale bohužel pravý opak. Herečka v nemocnici znovu upadla a naštípla si obratel. To by ji asi nenapadlo ani v tom nejděsivějším snu. Z nemocnice ji pustili až po dvou měsících, neobešla se ale bez invalidního vozíku. Potom začaly Jaroslavě silné bolesti zad a musela docházet na speciální injekce, které jí od bolesti ulevily.

Spadl jí na nohu strom

I tak se ale snažila co nejvíce docházet na natáčení seriálu Ulice. Když jí konečně začínalo být lépe, stala se další nešťastná nehoda. V roce 2019 si lebedila na své zahradě v houpací síti a

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden