Můj čas na kafíčko

Bude prosit dcery o další peníze?

Během pandemie koronaviru měla zpěvačka Bára Basiková (59) hluboko do kapsy.


Dokonce prý natolik, že si musela peníze půjčit od svých milovaných dcer! Teď se ale zdá, že už je z nejhoršího venku, a co víc, dokonce se podařilo bulvárním médiím vypátrat, že si zaplatila luxusní dovolenou v Dubaji.


„Já nevím, co je komu do toho, je to soukromá věc,“ reagovala až podrážděně na dotazy. Podle informací si měla koupit zájezd se synem a částka měla atakovat padesát tisíc korun. Samozřejmě by na tom nebylo nic špatného, kdyby si v minulosti tolik nestěžovala na to, jak je pandemie koronaviru pro umělce nespravedlivá.


„I já jsem teď v situaci, kdy řeším, co si koupím, a co ne,“ říkala a tehdy se zdálo, že je na tom opravdu špatně. Nejvíc jí pomohlo, když v minulém roce dostala nabídku v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde si měla za jeden natáčecí den vydělat víc než deset tisíc korun. I tak je ale jasné, že se z ní během pár měsíců nestala milionářka.


Nebude tedy za nějaký čas v médiích naříkat, že inflace, růst cen energií a dopady války ji zase uvrhly do ekonomické krize? O Basikové se totiž dlouhodobě šušká, že finanční gramotnost není zrovna její nejsilnější stránkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden