Můj čas na kafíčko

Bude Révaie Tvoje tvář stát další vztah?

Na podzim se asi pořádně zapotí! Herec Jan Révai (44) je totiž jednou z celebrit, která kývla na účinkování v další řadě megashow Tvoje tvář má známý hlas, jež startuje už tento týden.

Oproti jeho dosavadnímu klidnému místečku v porotcovském křesle taneční soutěže StarDance to bude pořádný rozdíl. To Honza moc dobře ví, tak už se začíná dostávat pomalu ale jistě do formy na víkendová vystoupení. Jenže právě tohle se asi příliš nelíbí jeho současné v pořadí už druhé manželce Zuzaně (39), která ho uvidí častěji na televizní obrazovce než doma na gauči.

Divoká cesta ho málem zabila

Ale po jejich pochybných začátcích je asi slovenská fotografka zvyklá na ledasco. Honza už totiž jednou ženatý byl a svou manželku, reportérku Danielu (42), opustil právě kvůli mladé už těhotné milence. „Já to musel udělat rezolutně, protože o nový vztah jsem za žádnou cenu nechtěl přijít. Moje bývalá žena by o tom asi mluvila jinak, ale takhle jsem to cítil já,“ vzpomíná na svoje rebelující léta. Ta se trochu promítají i do motorkářských výjezdů s kamarádem hercem Pavlem Liškou (47). Naposledy se pustili do toulek na vlastní pěst po Střední Americe. A kolikrát tam bylo pořádně horko. „Jednou jsem se málem na motorce zabil. Měl jsem nefunkční zadní tlumič a narazil jsem tak, že jsem vyskočil jen na přední kolo. Viděl jsem se už v nemocnici nebo v rakvi,“ práskl na sebe. A to ještě netušil, že tu zatím co si cestoval na druhém konci světa, kolem jeho drahé polovičky poletovali jiní muži jako vosy kolem sladkého bonbonu. Jestli se ubránila náletům ví jenom ona sama. Honza z toho ale asi radost neměl.

Poučil se ze své divoké minulosti?

To nejdivočejší období má už Honza za sebou. V 19 letech totiž jako vyučený automechanik vykrádal auta, a navíc vyloupil benzinovou pumpu s pepřovým sprejem. Za to si odseděl dvouletý trest. „Nadělal jsem tehdy dluhy, protože jsem hrál na automatech. Potřeboval jsem sto tisíc. Bylo tam osm. Prostě totální amatér, až mi to dneska připadá směšný,“ přiznal. Rozhodně se tím nijak nechlubí, ale také nikomu nic netají. A synům Kubovi (7) a Matějovi (4) to prý také vylíčí. Co na to ale asi řeknou jeho dvě malé ratolesti?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden