Moje šťastná hvězda

Bude se Bára Basiková opět rozvádět?

Nebo jde jen o fámy?

Jako na houpačce je to se svazkem BÁRY BASIKOVÉ (53). Po měsících relativního klidu se opět mluví o krizi a nejisté budoucnosti s PETREM POLÁKEM (37), kterého si přitom nemůže vynachválit. Takové pochybnosti jí ale psychicky vůbec neprospívají.

Podezření na ne zrovna idylický vztah se v jejich případě opakovaně objevuje už několik let. Nejdřív měl být na vině zejména Polákův velmi blízký vztah k alkoholu, který herec sám přiznal a podle svých slov se pití kvůli manželství raději vzdal.

Později se projevily jeho sklony k agresivitě, hlavně vůči fotografům. Herec si při několika slovních konfliktech, kterých byl svědkem i jejich syn TEODOR (7), patrně vůbec neuvědomoval, že nemístnými vulgárními výstřelky dělá ostudu především své ženě. Možná právě jeho nevypočitatelné chování bylo důvodem, proč s Bárou přestali.

chodit do společnosti a začali se mnohem více věnovat sami sobě. Pravděpodobně se snažili zklidnit nepříjemnou atmosféru, která kolem nich vznikla a jejich vztahu samozřejmě neprospívala. Není ale jisté, že se to podařilo. I když Bára o Petrovi mluví pouze v superlativech, téma rozvod pro ni není tabu.

Nedorozumění?

O nové a dosud nejhlubší krizi v manželství zpěvačky se živě mluví od chvíle, kdy se nedávno rozpovídala o tom, v jakém případě je podle ní rozumné vztah raději ukončit než se vzájemně trápit. „Každý vztah je limitovaný“, prohlásila s tím, že když oba uznají, že to nefunguje, mají mít společný zájem ukončit to v klidu. Zmínila taky, že není dobré snažit se vztah udržovat jen kvůli dětem.

„To je ta největší hloupost,“ je přesvědčená. Syna Teodora přitom považuje za jejich společné životní štěstí. Spekulace o krizi se jí podařilo přiživit i nešťastným vyjádřením, že si myslí, že i s Petrem by se dokázala rozejít, kdyby na to přišlo.

Nejspíš si neuvědomila, jaký rozruch slovy o rozchodech způsobí. Na pravou míru nyní uvádí, že vůbec nemluvila o svém současném manželství, ale o dvou předchozích a zároveň o vztazích obecně. V žádném předrozvodovém, ani krizovém období se podle svých slov s Petrem nenacházejí!

Důvěřuje mu

Jenže nic naplat, spekulace neutichají a údajných důvodů, proč její manželství nejspíš nevydrží, postupně přibývá.

Některé zdroje z jejich okolí tvrdí, že věkový rozdíl mezi nimi je příliš velký na to, aby se ženami obletovaný charismatický Petr časem nezakoukal do nějaké mladší. Strach, že psychicky nevyrovnané zpěvačce třetí manželství nevyjde, jí samozřejmě k duševnímu klidu nijak nepomáhá. Bára se ale pochybnostmi ostatních nenechává vykolejit. „Soužijeme spolu, kamarádíme se, respektujeme se a máme se rádi.“

Manžel je prý pěkné kvítko a malý Teo bude možná po tatínkovi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden