Moje chvilka pohody

Bude se Lucie rozvádět?

Jakoby se blížilo nemilé překvapení... Zpěvačka Lucie Vondráčková (37) nikdy nedala najevo, že by za oceánem, kde žije s hokejistou Tomášem Plekancem (34) nebyla spokojená. Vždy, když navštívila Čechy, zářila úsměvy a mluvila o své rodině jako o největším pokladu.

Pochopitelně. Své problémy nebude vytrubovat do světa. Na druhou stranu ale vlastně nikdy upřímně a od srdce nepotvrdila, že je v daleké Kanadě, kde vychovává jejich dva syny Matyáše (4) a Adama (1), bezpodmínečně šťastná a že žije svůj splněný sen.

Naopak. Budila dojmem, že tamodtud spíše utíká. Do své domoviny, za svou rodinou, za prací, kterou miluje a které se v zámoří jen těžko může věnovat. Kariéra pro ni vždy byla vysoko na žebříčku priorit, avšak ona dala přednost roli manželky slavného sportovce, roli mámy a hospodyně.

Po oblíbené zpěvačce jakoby se u nás slehla zem. Nelituje Lucie tak zásadní životní změny, kterou udělala? Do Kanady je daleko, nikdo do její rodiny nevidí, a tak si toto lze jen domýšlet. Přesto se nemůžeme ubránit dojmu, že se v manželství děje něco vážného. Jen dvojice nechce prozradit, co. Podle všeho vztah Vondráčkové a Plekace prochází fatální krizí!

Jako tělo bez duše

O mnohém vypovídají pokulhávající výkony Plekance z poslední doby. Zatímco dřív byl na hokejové scéně obávaným útočníkem, nyní je vidět, že není ve své kůži. Každý, kdo sleodval nedávné Mistrovství světa v hokeji a viděl Tomáše hrát, nejspíš nechápal, že s takovým výkonem se mohl vůbec dostat do reprezentace.

Na ledě byl jako tělo bez duše, puk jakoby ho moc nezajímal a přemýšlel o úplně jiných věcech, než je tah na branku. Pro ránu nikdy nešel daleko, najednou byl ale bez života a pro čeký tým spíš zátěží než přínosem. Nešlo se ubránit myšlenkám, co se s Plekancem děje.

Krizi se mu utajit nepodaří

Je přitom dobře známo, že právě soukromé problémy a psychický stav se ve sportovních výkonech reprezentantů odráží jako v zrcadle. I profesionální sportovci jsou jenom lidé z masa a kostí, které může ledacos pěkně vykolejit.

A zdá se, že právě to je teď případ Plekance. Sám hokejista sice do svého soukromí nedá ani koutkem oka nahlédnout, je spíše tichý a vůči novinářům uzavřený. Že ho poslední dobou ale nic nebaví, je poznat na první dobrou.

Někteří jsou přesvědčeni, že je Plekancovo manželství v troskách a proto ta nesoustředěnost. Faktem je, že mu Lucie ani nepřijela na zápasy fandit, podpořit svého muže, jako tomu bývalo dřív. Že by se soužití slavného páru opravdu chýlilo ke svému konci? Budeme jen doufat, že se případná krize zase přežene a v manželství vysvitne sluníčko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden