Moje šťastná hvězda

Bude se rozvádět kvůli svému kolegovi?

Stará láska nerezaví. IVA HÜTTNEROVÁ (71) hraje se svým bývalým milencem ONDŘEJEM PAVELKOU (65) v oblíbeném seriálu. A vypadá to, že k sobě zase hledají cestu. Bude se herečka rozvádět?

Zamlada byla pořádně divoká. Také si dokázala omotat kolem prstu každého muže, který se jí líbil. Přesto hvězda seriálu Slunečná Iva Hüttnerová (71) svou největší lásku kdysi opustila.

Nyní má šanci svou chybu napravit. Jenže ji to může stát kariéru i manželství. Diváci ji zbožňují, ale všechno jí odpustit nedokážou. Štěstí jí možná přišlo naproti v příliš nevhodnou chvíli. Vyjde mu nakonec přece jenom vstříc?

Manžela dlouho podváděla

Poprvé se vdávala už za dob vysokoškolských studií. Byl to ovšem sňatek z mladické nerozvážnosti. Jejím vyvoleným se stal student režie Ivan Rajmont (†70).

Fascinovalo ji, jak je chytrý a jaké má nápady. Později spolu odešli do angažmá do karlovarského divadla. Tam spolu také založili rodinu.

Syn Matouš (47)se narodil tři roky po veselce. Jejich manželství ovšem bylo velmi bouřlivé a hádek najednou probíhalo víc, než kolik spolu prožívali šťastných chvil.

Ve společnosti ale měli působit vždy velmi šťastně, ale jen do určité chvíle, než se všechno zvrtlo. A tak se rozvedli, když byly Matoušovi pouhé tři roky.

Později Rajmont přiznal, že s Hüttnerovou byli velmi dobří přátelé, ale jako manželé byli příšerní. Dokonce litoval, že se vůbec kdy vzali. Nerozváděli se totiž jenom proto, že si přestali rozumět, ale také proto, že byla herečka manželovi nevěrná.

Proč ji milenec opustil?

Zamilovala se totiž do divadelního kulisáka a dlouhé měsíce s ním udržovala poměr. Když se to manžel dozvěděl, pochopitelně zuřil. A to dokonce tak, že jí měl vyházet všechny její věci z okna bytu, ve kterém bydleli.

Dodnes na to herečka vzpomíná s hrůzou v očích. Lituje toho, co manželovi provedla, a i když zůstali přáteli, pořád si to vyčítala, a to až do Rajmontovy smrti.

Po rozvodu se se svou láskou sebrala a odešla s ní do Prahy. Nebyl jí nikdo jiný než herec, který se proslavil v nekonečném seriálu Ulice, a nyní jedna z hlavních postav Slunečné Ondřej Pavelka (65).

Byla do něj zamilovaná až po uši, ovšem Pavelka jejich vztah bral velmi zlehka. To si však herečka nepřipouštěla. O to víc byla překvapená, když si našel milenku. To pro ni byla velká rána. Nyní poznala zase ona, jaké to je, když si partner najde milenku.

Osudového muže poznala až napotřetí

Pavelka od ní odešel a ona prožívala jedno z nejhorších období ve svém životě. Nevěděla, co s ní bude dál. Musela se starat o syna a do toho pracovat.

Jednoho dne se ovšem na jednom z divadelních představení objevil jistý inženýr Petr Mändl (65), který Hüttnerovou platonicky miloval.

A tak sebral všechnu svou odvahu a oslovil ji. Nebyla to sice láska na první pohled, ale po pár společných večerech herečka zjistila, že si rozumějí čím dál víc.

A tak spolu začali bydlet, vzali se a zplodili spolu dceru Kláru (35). Toto období si ovšem příliš neužívala, protože syn Matouš se dostal do puberty a bylo s ním k nevydržení.

S Mändlem jsou spolu ovšem dodnes a ještě donedávna tvořili spokojený pár. Slunečná ale asi vše změnila.

Jenom si z ní utahují?

Po letech se opět potkala s Pavelkou. Vzájemně prý nevěděli, že budou v seriálu hrát, a tak to pro ně bylo obrovské překvapení.

Nejdříve se od sebe oba měli držet dál, ale jednoho dne nakonec údajně našli společnou řeč a od té doby jsou z nich zase relativně dobří přátelé.

Pavelka má za sebou už dva nepovedené vážné vztahy, z toho jedno manželství. Poslední dva roky se po jeho boku objevuje mladá partnerka Veronika.

Jenže je o něm známo, že s žádnou ženou dlouho nevydrží, a je tak docela dobře možné, že nyní by se rád vrátil ke své staré lásce. To ovšem vyvracejí jejich přátelé, kteří tvrdí, že se starší ženou už by dnes Pavelka nechodil.

Navíc Hüttnerová od doby, kdy spolu randili, také značně změnila svou vizáž, a tak už by se údajně k Pavelkovi nehodila. Když se ale herečka dozvěděla, jak o ní smýšlejí ostatní kolegové ze Slunečné, měla z toho být velmi smutná.

Dokonce podle všeho pojala podezření, že si z ní všichni včetně Pavelky jenom utahují, protože si o jejich někdejším vztahu špitají téměř neustále.

Pro mnohé to bylo totiž obrovské překvapení, když se dozvěděli, že ti dva spolu něco měli. Nikdo by je dohromady totiž ani ve snu nedával. Láska si ovšem nevybírá. Zamilovala se snad Hüttnerová do herce znovu? To by vysvětlovalo její údajný smutek.

Obětuje své manželství?

Svého manžela má bezpochyby ráda a společná léta by jen tak za hlavu nehodila, avšak když si připomněla vztah z mládí, zřejmě si myslela, že by se alespoň na chvíli mohl vrátit čas a s Pavelkou by mohla prožít nějaký vášnivý románek.

To se ale podle všeho nestane. Pavelka si se svou bývalou láskou možná sice dobře rozumí, ale to je všechno. Protože si však údajně jeden ze členů natáčecího štábu pustil pusu na špacír, měla se informace o Hüttnerové a Pavelkovi donést i k jejímu manželovi.

A říká se, že měl herečce začít vyhrožovat rozvodem. Kdoví, jak to všechno dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden