Můj kousek štěstí

Bude se soudit o děti?

Prvního května, tedy ve svátek zamilovaných, se Monika Absolonová (44) a Tomáš Horna (40) paradoxně rozešli. Tím ovšem jejich trápení neskončilo, spíš naopak. Nejpalčivějším problémem bývá vedle dělení majetku také dohodnout se na péči o děti. A tady to v jejich případě sakramentsky skřípe.

Monika vždy tvrdila, že partner je milující tatínek, jenže teď, když vztah zkrachoval a pere se špinavé prádlo, hovoří jinak. Zatím není jisté, zda se rozhádaná dvojice dokáže domluvit na péči o Tadeáše (5) a Matouše (2) bez soudního verdiktu.

V současné době působí ti dva dojmem, že by se bez divoké rvačky neshodli ani na tom, co je za den. Najevo vycházejí šokující fakta.

Bývalý hokejista přiznal milionové dluhy a kvůli nim také sebevražedné myšlenky a pobyt v psychiatrické léčebně, kam za ním partnerka údajně přišla jen jednou, což se nedá považovat za láskyplnou podporu.

Kromě toho naznačil, že bydlení v rodinném domě Absolonových, kde žije mimo jiné i zpěvaččina matka, bylo náročné. Chybělo mu soukromí, protože partnerčini příbuzní byli neustále nablízku a na návštěvu chodili častěji, než mu bylo milé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden