Můj čas na kafíčko

Bude se třetí svatba Lucie Bílé konat ještě letos?

Můj čas na kafíčko

„Lásku cítíme v srdci, nepotřebujeme na to papír. Jak seale říká, člověk nemá nikdy říkat nikdy.“

Zpěvačka Lucie Bílá (56) je temperamentní žena a výrazná osobnost. Není proto divu, že její soukromý život byl hodně nabitý. Nyní však, jak se zdá, našla ideálního partnera v Radkovi Filipim (38).

Kvalita se vždy prosadí sama, o tom ví Lucie Bílá (56) moc dobře. O jejím talentu by asi dnes nikdo nepochyboval, ale v mládí ji na konzervatoř nepřijali. Vyučila se proto švadlenou, dál však snila o tom, že prorazí v muzice. Tehdy ještě používala své občanské jméno Hana Zaňáková.

Osudová setkání

V polovině 80. let se Lucie dočkala. S pomocí vlivného skladatele a producenta Petra Hanniga (76) se zviditelnila, zejména písničkou Neposlušné tenisky. Lucie ale byla rockerkou, ne romantickou naivkou, takže jí tahle poloha moc neseděla.

Se svým protektorem se brzy rozešla – Petr Hannig po ní údajně chtěl i focení aktů. Protloukala se všelijak. Pak přišlo další důležité

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden