Můj kousek štěstí

Bude se vrhat chlapům do náruče?

Pod svou úroveň královny jistě Taťána Kuchařová nepůjde, ale času nazbyt nemá, to může být problém.

Jako by shodili sochu z podstavce! Nejkrásnější žena Taťána Kuchařová (34) na světě v roce 2006 se cítí zneuznána a zjevně se rozhoduje pro ráznou odvetu.

Nikdy ji ani ve snu nenapadlo, že by mohla dostat od manžela kopačky. Jenomže nikdy neříkej nikdy! Miss World 2006 utekl drzý choť Ondřej Brzobohatý (39) s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30) – a pomyslný míč se nyní ocitá na zlatovlásčině straně hřiště.

Nastal čas světu a v první řadě proradnému nevěrníkovi ukázat, že si bez něj hravě poradí a že je o ni enormní zájem. Bude se tudíž „pouze“ předvádět ve spodním prádle, což už ostatně učinila, anebo plánuje vrhat se chlapům přímo do náruče?

Zdá se, že šokovaná Táňa plánuje úplně všechno, důkazem čehož je i nedávná cesta na severní pól, zřejmě aby trochu vychladla. Při příletu jí dělal společnost záhadný chlap v kostkovaném kabátě s kufrem a velkým černým batohem.

Koukej, Ondřeji, taky už nejsem sama – jako by beze slov volala Táňa na svého nevěrníka. Hlavně aby nezačala řádit jako Roman Šebrle (47)! Zmíněný výtečník se během rozvodu utrhl ze řetězu, randí jako o život a v jednom z nočních podniků se odvázal natolik, že prorazil kus stropu. Takové chování by se ovšem k elegantní Táně nehodilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden