Moje sladké tajemství

Bude Stropnický ještě litovat?

Je to sice jen pár týdnů, co se herečka Veronika Žilková (60) dozvěděla, že její manžel Martin Stropnický (65) se chce rozvést, stále v sobě ale živila naději, že se k ní vrátí.

Když jí však oznámil, že má už přes tři roky milenku, asi třicetiletou asistentku Markétu Horňákovou, pochopila, že proti tomu nic nezmůže. A jak se zdá, rozhodla se změnit svůj život od základů. Začala s oblékáním.

Co když mladá milenka Stropnického odkopne?

Vždy nosila oblečení střídmé, úměrné jejímu věku. Naposledy si však na party vyšla v kožené bundě a výrazných špercích. „Vybrala jsem dcerkám skříně,“ smála se Veronika, na které bylo evidentně vidět, že se chce líbit.

A komu jinému než nějakému muži, který by po jejím boku nahradil Martina Stropnického, který si dle jeho slov chce na důchod ještě užít. Na to Žilková reagovala jasně.

„Upřímně? Začala jsem se smát a ulevilo se mi! Myslela jsem, že příčinou naší krize byl Covid, dvouleté uzavření hranic a rušení letů. Příčinou je však zřejmě tato mladá podřízená,“ tvrdí Veronika, která si tak zjevně chce užívat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden