Moje šťastná hvězda

Bude Stropnický žárlit?

Na první pohled se zdá, že je Veronika Žilková (61), která si naposledy zahrála v seriálu Dobré zprávy, opravdu šťastná.


Už nějakou dobu tvoří pár s muzikantem Josefem Holomáčem (62) a zdá se, že je zamilovaná až po uši. Podle některých lidí chce ale jen naštvat svého manžela Martina Stropnického (66).


to totiž tak dávno, co Česko obletěla zpráva, že Stropnický na pozici diplomata v Izraeli končí. A podle mnohých není jeho návrat do České republiky vyloučen.


Je dotčená?


Proslýchá se, že ačkoli teď herečka randí s Holomáčem, stále nemůže manželovi zapomenout, že se s ní rozešel po e-mailu. Navíc se brzy ukázalo, že za jeho rozhodnutím nejspíš stojí mladá blonďatá kolegyně Markéta Horňáková (30), což herečka údajně nemůže přenést přes srdce.


A teď to tak trochu vypadá, že chce, aby žárlil. Před časem totiž vyrazila se svým novým partnerem na dovolenou na Kanárské ostrovy.


Na tom by nebylo nic až tak divného, ale Veronika se pravidelně na svých sociálních sítích chlubila intimními fotografiemi. Sdílela například snímek, na kterém to vypadá, že jsou s Holomáčem svlečeni do půl těla a objímají se.


Rozjela to


Kromě toho to není tak dávno, co to herečka pořádně rozjela na vánočním večírku Divadla Broadway, kde každou chvíli tančila s jiným mužem a nechala se u toho schválně fotografovat a natáčet přítomnými novináři.


Tak uvidíme, jestli Stropnický zareaguje a bude na ni žárlit. Přece jen spolu prožili velký kus života a Veronika Žilková je pořád krásná žena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden