Můj čas na kafíčko

Bude teď z Boudové žena v domácnosti?

Lidé z blízkého okolí herečky Nely Boudové (53), kterou diváci znají například ze seriálu Hvězdy nad hlavou, jsou prý v poslední době překvapeni obrovskou změnou, jež se s ní udála. A Boudová sama to vůbec nepopírá, ba právě naopak.

Na to, jak svůj život obrátila naruby, je pyšná. Všechno prý začalo zhruba před rokem a půl během jejího pobytu na Srí Lance. Tam se totiž začala věnovat studiu koučinku a konečně si prý srovnala vlastní život.

Jan Tuna (48).

„Chtěla jsem zjistit, kdo jsem a co od života chci,“ říká dnes sebevědomě herečka, která si prý potřebovala vyřešit i svůj partnerský život a pochopit, kde až doposud dělala zásadní chyby. Připomeňme jen, že její předchozí manželství s mladším Alexandrem (48) začalo svatbou na ostrově Fuerteventura a skončilo rozvodem po sotva dvou letech...

Teď už cítí energii

„Začínám už chápat, že když má žena vedle sebe skutečně silného muže, tak může projevit tu ženskou energii. Když má energetickou a dejme tomu i finanční podporu od toho muže, tak se cítí úplně jinak a dovolí si být zranitelná, což je největší ukázka důvěry,“ popisuje Boudová s tím, že dnes se cítí tak spokojeně, že klidně muže požádá, aby jí otevřel dveře nebo pomohl s těžkými věcmi, což by prý ještě nedávno naprosto nepřicházelo v úvahu.

Tím také naznačila, že muž, kterého má momentálně po svém boku, do detailu splňuje všechna zmiňovaná kritéria. A partnerem, na kterého Nela Boudová pěje takovou chválu, není nikdo jiný než známý televizní reportér Jan Tuna (48), se kterým oficiálně tvoří pár od února letošního roku. Od něj se prý herečka nechá ráda ochraňovat a samozřejmě také rozmazlovat.

Končí s herectvím?

S tím ale souvisí to, čeho se údajně lidé v jejím okolí obávají. Proslýchá se totiž, že se Boudová ve svém novém partnerovi tak zhlédla, že pomalu začíná zapomínat na život, jaký vedla dosud. Ostatně netají se tím, že na rozdíl od předchozích let už se ani necítí být herečkou a svůj osud chce vést jiným směrem.

„Jsem víc pečující,“ popsala sama sebe a dalo by se z toho usuzovat, že časem možná svoji kariéru pověsí na hřebík a spokojí se s tím, že bude svému muži poskytovat zázemí. Její fanoušky by to jistě mrzelo, na druhou stranu jí přejí, aby byla i nadále šťastná tak, jako je nyní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden