Můj kousek štěstí

Bude tloustnout, aby měla klid?

Boj o linii.

Vypadá úžasně, partner má přesto o její figuře jinou představu. V jeho očích je zřejmě příliš hubená, prý ji stále vybízí, aby jedla. Udělala by pro něj hodně, ale mantinely tu jsou.

Zhruba před pěti lety hvězda seriálu Zlatá labuť výrazně zhubla. Váhu si drží, partner Jitky Sedláčkové (62) je ale podle všeho nespokojený.

Povídá se, že by ji mohl vyměnit, přestože jsou už zasnoubeni. Pavel Töpfer (75) má prý raději, když je žena pěkně kulatá.

Naštve ho?

Spíš než na rozchod to ale vypadá, že na ni bude tlačit, aby nějaké to kilo přibrala, což může být docela velký problém, protože ona je se svou váhou spokojená. Aby také ne, vždyť má bezvadnou figuru, co by za takovou partnerku jiní muži dali.

Bratr herce Tomáše Töpfera (72) miluje jídlo. „Vyžírá mě, má rád plnoštíhlé ženy. Už jsem se ale vzbouřila a po tříchodovém menu odmítám sladkou tečku,“ prozradila Sedláčková.

Sama přiznala, že má zhruba pět kilo navíc, než by si sama přála, a hodlá to řešit. Tím ale svého drahého pravděpodobně dost popudí. Töpfer navíc ani není typ, který by ji doprovázel třeba běhat, což je Sedláčkové oblíbená kratochvíle.

Chce si ho pojistit

Jednou to prý zkusil, ale podle herečky vypadal v kulichu a teplákách tak „blbě“, že už po něm od té doby raději nic podobného nechce, může být ráda, když partnera přemluví k podvečerní romantické procházce. Říká se, že Töpfer je stále velmi zábavný společník, a i když se to nemusí na první pohled zdát, rád svými vtipy zaujme mladší ženy.

Zdroje blízké světu showbyznysu naznačují, že si ho Sedláčková musí stále hodně hlídat. Vždyť bývalý majitel několika restaurací je velmi dobrou partií a nikdo by se nemohl divit, pokud by se na něj lepily i výrazně mladší dámy.

Pojistka v podobě veselky by se tak z pohledu herečky zdála logickým a potřebným krokem. A už se jí jistě nemůže dočkat, před časem se totiž s partnerem zasnoubili a teď Jitka hrdě prohlašuje, že už má před svatbou. Jako by tím všem konkurentkám vysílala jasný vzkaz: Máte smůlu, dámy!

Bojí se o práci

Sedláčková je asi velmi ráda, že má v partnerovi mimo jiné i finanční zázemí. Nedávno totiž uvedla, že se bojí, co přinese budoucnost. Jako by se bála, že jednou nebude mít jak vydělávat.

Její strach tím pádem může být další důvod, proč by si měla svého Töpfera okroužkovat, jako ženatý by přece jen případně prchal o něco složitěji. Možná si herečka nakonec řekne, že jestli to vyřeší pár kilo nahoře, tak čert to vem. Jisté je, že bude pořád vypadat dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden