Můj kousek štěstí

Bude to konec manželství Šinkorové?

Klid v manželství Daniely Šinkorové je vážně ohrožen! Herečka před lety úplně zmizela ze showbyznysu. V kuloárech se šeptalo, že kvůli svému tehdejšímu příteli Ladislavu Polákovi (51). Sama to ale vyvracela s tím, že potřebuje změnu.

Po bývalé hvězdě Ordinace v růžové zahradě jakoby se slehla zem. Jakou náhodou, že stejný muž stál i u dalšího jejího ponižujícího odchodu z práce. Když se po letech uchytila v primáckém pořadu Top Star magazín, ze dne na den ji vyhodili.

Stalo se tak poté, co Šinkorová vedení televize zatajila svatbu s Polákem. Společenský týdeník tak přišel o exkluzivní informace ze soukromí jedné ze svých svěřenkyň. Herečka musela tušit, co ji za takový prohřešek čeká.

"Chtěla jsem mít klid, svatba je soukromá věc, měli jsme tam být jen my dva a dva svědci," obhajovala se. Vysvětlování jí ale nepomohlo..

To podle některých zdrojů hrálo do karet jejímu manželovi. Ten prý z jejího povolání nikdy nebyl nadšený a Danielu by nejraději viděl doma u plotny. "Jsme úplně normální pár, který má své koníčky, a mého manžela showbyznys nebaví, což asi moc dobře víte.

Má radši sport a jiné záliby a také hodně pracuje," nechala se slyšet herečka. Je ale zřejmé, že Polák má na ni velký vliv. Vždyť po boku svého muže se vzdala kariéry a místo toho šla pracovat k němu do restaurace.

Podle interních informací ještě nedávno vařila v malé pizzerii. Na sociálních sítích pak vystavovala své zničené ruce od mytí nádobí. "Pozdrav z kuchyně. Takhle vypadají ruce po uvaření 200 porcí boloňského ragú," připsala.

Jak je ale vidět, herečce se po její profesi přesto stýská a poslední dobou se opět začala objevovat před kamerou i v muzikálech. Naskočila do seriálu Ohnivý kuře a účinkuje v jedné epizodě nového seriálu Modrý kód.

.. Jakoby se Šinkorová pozvolna vracela na výsluní slávy. Otázkou zůstává, co to udělá s jejím manželstvím. Polák by mohl nést velmi těžce, že mu ženuška zase začala utíkat z dohledu..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden