Moje šťastná hvězda

Bude z ní matka na plný úvazek?

Pořádné překvapení si pro své fanoušky přichystala TEREZA RAMBA (32). Nejenže před časem oznámila, že čeká druhé dítě, ale navíc se rozhodla herectví pověsit na hřebík!


Své druhé těhotenství oznámila Tereza Ramba (32) vtipným videem na sociální síti. Tím ale veškerá legrace bohužel končí. Herečka přiznala, že pro ni samotnou byl její požehnaný stav velkým překvapením, a protože miminko v tuhle chvíli tak docela neplánovala, zkomplikovala natáčení údajně hned několika projektů.


Navíc krátce po premiéře filmu Deníček moderního fotra se nechala slyšet, že tentokrát už opravdu nastoupí na mateřskou dovolenou a dá si od herectví pauzu. Jenže to už říkala, když čekala syna Mikoláše, který v listopadu oslaví dva roky. Dodrží to tentokrát a opravdu se s fanoušky nadlouho rozloučí?


Brzy budou už dvojnásobnými rodiči.

Dítě přišlo nečekaně

Zhruba před rokem se nechala herečka slyšet, že by chtěla pět dětí a možná i víc. Má to však jeden háček. „Nevím, kdo je za mě odrodí,“ smála se. Těhotenství ani výchova dětí není pro Terezu takovým problémem jako porod. Přiznává, že tato část mateřství je pro ni opravdu problematická.

Ať už si ale svou nejbližší budoucnost představovala herečka jakkoli, zasáhl osud a koncem letošního roku se stane podruhé maminkou. Těhotenství přišlo údajně dost nečekaně a zřejmě také neplánovaně, protože Tereza měla roztočený kriminální seriál s velmi náročnými scénami.

Sama přiznala, že měla tušení, že by mohla v jiném stavu být. V rodině prý všem říkala, že by mohla být těhotná, oni ji ale přesvědčovali, že to tak není.

Nakonec ale lékař potvrdil, žeměla pravdu. Od té chvíle musela řešit, jak to řekne kolegům. Ostatně na některých fotografiích bylo vidět, že je opravdu unavená. Nikoho ale zřejmě nenapadlo, že by za tím mohlo být další těhotenství.

Je pevně rozhodnutá

Po prvním porodu se vrátila do práce brzy a malého kojila během natáčení. Často pomáhaly babičky nebo manžel Matyáš Ramba (31). Mateřskou si tak vlastně herečka vůbec neužila.

„Jdu poprvé v životě na mateřskou dovolenou,“ řekla rozhodně Tereza, která má v plánu přerušit kariéru na dobré dva roky. „Už se Sluncem jsem si říkala, že si dám mateřskou, ale nevyšlo to, tak teď už opravdu jdu a chci si dát pauzu od hraní,“ říká Ramba, která by se po dvou  letech měla vrátit k natáčení krimiseriálu Docent. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden