Moje šťastná hvězda

Budou končit ve Snídani?

Dřív bez sebe moderátorská dvojice Milan Peroutka (30) a Nikol Čechová (31) nedali ani ránu. Uvádejí spolu Snídani s Novou a další pořad na televizi Óčko.

Jenže teď se proslýchá, že už se mají navzájem plné zuby. Nejvíce si údajně stěžuje právě Milan, jenž dokonce má uvažovat i o odchodu z nováckého pořadu. Co mu udělala? Jejich dvojice byla diváky dost kritizovaná.

Dnes jsou už ostřílení moderátoři, ale dřív udělali pár chyb. A Peroutka to měl mít za zlé právě Nikol. Peroutka si také prosazoval různé změny image, měl třeba jeden čas blond vlasy nebo zapletené copánky.

Místo aby táhli za jeden provaz, bojují spolu?

Vedení mu však vysvětlilo, že takto před kameru nesmí. To mu pak Nikol měla také vyčítat. Ona sama si vzhled hlídá. Nedávno dokonce zhubla osm kilo, aby jí to na obrazovce slušelo. Je zkrátka snaživější. Ti dva spolu tráví spoustu času a občas si musejí lézt na nervy.

Teď by ale veškeré neshody měli dát stranou. Televize Nova plánuje velké změny v přeobsazování moderátorů, je tedy jasné, že jeden z nich možná bude muset skončit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden