Moje sladké tajemství

Budou už brzy tři?

Partner se dítěte nemůže dočkat!

Role zlé Markéty ve Zlaté labuti jí jde perfektně, ve skutečnosti je ale herečce Barboře Bočkové (34) nejlíp u rodinného krbu.

Není divu, že s partnerem Vojtěchem Vondráčkem (29) už nějaký ten čas pomýšlí na rodinu. A blízký zdroj z jejich okolí teď dokonce prozradil, že je herečka těhotná a příští jaro budou tři!

Rodinu s ní chtěl okamžitě

S Vondráčkem jsou prý zamilovanější než kdy dřív a partnerská krize, která jim dala nedávno zabrat, už je údajně zažehnána. „Ze začátku jsme rozmíšky moc řešit neuměli, ale jde nám to lépe a lépe,“ svěřili nedávno. Její partner se navíc nechal slyšet, že si s ní potomky přál už před pěti lety, kdy spolu začali randit.

„Řekl jsem si: Ty jo, mít s ní dítě, to by bylo krásný miminko!“ Herečka však ze svého soukromí prozrazuje jen velmi málo, a tak rozhodně není vyloučeno, že se za pár měsíců ukáže s kočárkem, aniž by kdokoli cokoli tušil. A možná toho bude ještě víc.

A co takhle svatba, princi?

Kdekoli se totiž spolu objeví, hned padá jedna otázka za druhou, kdy už do toho konečně hodlají praštit. A jak Vondráček svěřil, byl by rád, kdyby to bylo co nejdřív, i když má pocit, že jsou sezdáni už dávno. „Při našem přístupu bych se ani nedivila, kdyby nás napadlo vzít se spontánně,“ říká Bočková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden