Můj čas na kafíčko

Budoucnost z kafíčka

Můj čas na kafíčko

Starodávný způsob věštění osudu ze dna hrnečku kávy je praktikován už tisíce let...

Víte, že z kávy můžete věštit? Naučte se číst budoucnost z hrnečku vaší oblíbené kávy. Zkuste se na okamžik zastavit, uvařit si poctivé kafe s lógrem a vychutnat si ho. Možná budete překvapena, co všechno z něj můžete o sobě i světě kolem vyčíst!

Kávová sedlina na dně vám prozradí, co všechno vás v nejbližší době čeká. Prozradíme vám, co znamenají jednotlivé symboly. Kafomantie je založena na metodě, kdy se zkoumá kávová sedlina na dně šálku i jeho stěnách. Při věštění je zapotřebí se soustředit. Znaky a obrazce, které se zjeví, vám odhalí budoucí události. Tvarů může být okolo šedesáti!

Uvařte si kávu osudu

Uvařte si tureckou kávu do nižšího hrnečku, který by měl být uvnitř čistě bílý. Od chvíle, kdy vaříte vodu, myslete na to, pro jaký účel ji použijete. Káva musí být černá a čerstvě mletá. Šálek, z něhož chcete věštit, má

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden